Harry Gregson-Williams Prince of Persia?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A właśnie moim jeszcze skromniejszym i pokorniejszym zdaniem "Caspian" to jeden z moich największych zawodów HGW. Aż dam smutną buźkęPrzesłuchajcie Caspiana complete score, toż to lepsze od Pierwszej Narnii moim skromnym zdaniem.

Ale co do Powella to pełna zgoda

"Ice Age 3" sympatyczny choć trochę za długi album. Reszta może i nie porywająca, ale przecież nie tylko tyle Powell stworzył. A stworzył naprawdę wiele bardzo dobrych i dobrych score'ów w których czuć jego "powellowaty" styl. A i te wymienione przez Ciebie score'y mają nawet trochę "powellowatości", a tym bardziej ten rok zapowiada się naprawdę "powellowato", ale to już nie w tym temacie. Tutaj sobie o HGW kulturalnie rozmawiamyBolt
Hancock
Jumper
Ice Age 3
Jak to nie były przeciętne prace to ja nazywam sie Ramin Djawadi

To jest druga części "Opowieści z Narnii: Książę Kaspian".Co to znowu za bootleg Ele?
Mam nadzieje,że to nie jest kolejna masakra piłą mechaniczną rodem z Modern Warfare 2?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Bolt = moim zdaniem dobre.Bolt
Hancock
Jumper
Ice Age 3
Hancock = też nieżle, miało swoje cool momenty
Jumber = no dobra, wygrałeś
Ice Age 3 = Fakt, gorsze od dwójki pod każdym względem... ale nadal na 3 by zasłużyło!
Spokojnie, tym razem przeżyłemCo to znowu za bootleg Ele?
Mam nadzieje,że to nie jest kolejna masakra piłą mechaniczną rodem z Modern Warfare 2?

http://matmen123.wrzuta.pl/audio/6TsTcd ... the_castle
Im dalej tym słabszy, ale warto się zapoznać z pierwszymi 3 minutami. Świetny motyw koło 2 minuty. Takich fragmentów na tym bootlegu jest troszkę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to najmocniej przepraszam, zwracam honorJa wiem kolego Wawrzyńcze co to za shit ten Caspian HGW

A tak w ogóle to przesłuchałem Ele ten Twój kawałek. W sumie kojarzę go z filmu, w sumie jeden z nielicznych momentów, kiedy muzyka zrobiła na mnie jakieś dobre wrażenie. Ale mimo wszystko ja chyba nie dam się skusić na tę "kuszącą" propozycję

W każdym razie na pewno nie chciałbym, aby muzyka do "Prince of Persia" była w stylu "Prince Caspian".
Jak już pisałem, jak jakoś ciekawie i nie na tzw. "chama" zmiksuje "Sindbada" i "Kingdom Of Heaven" to powinno być dobrze. Chociaż ja mam taką nadzieję, że otrzymamy jakiś ciekawy, trochę oryginalny, łatwo wpadajacy do ucha przygodowy score.

Parę dni temu obejrzałem film talking of pelham 1 2 3 . Sam Film ujdzie.
Muzykę w filmie się odnajduję w miarę oceniłbym na 2,5/5.
Jeżeli chodzi o soundtrack to dawno nie słyszałem tak słabej kompozycji.
Nie może być inaczej z pełną odpowiedzialnością wystawiam 0,5 /5.
Aczkolwiek uważam, że nie brak tu ciekawych rozwiązań np.
The lights are all green, dość dobry kawałek akcji.
Mało ciekawie, nudno i szkoda 40 minut życia
.
ps.. dziekan też uważam, że x-men nie był aż tak zły i beznadziejny.
Muzykę w filmie się odnajduję w miarę oceniłbym na 2,5/5.
Jeżeli chodzi o soundtrack to dawno nie słyszałem tak słabej kompozycji.
Nie może być inaczej z pełną odpowiedzialnością wystawiam 0,5 /5.
Aczkolwiek uważam, że nie brak tu ciekawych rozwiązań np.
The lights are all green, dość dobry kawałek akcji.
Mało ciekawie, nudno i szkoda 40 minut życia

ps.. dziekan też uważam, że x-men nie był aż tak zły i beznadziejny.
To prawda, już jest w sieci, aczkolwiek jeszcze go nie słuchałem. Ale jakoś nie mam wielkich nadziei. I'll find my own way + Logan through time mi wystarczy.Słyszałem,że bootleg do wolverine origins tez jest w sieci.Z tej pracy jakoś nie mam specjalnie powodów żeby sobie stroić żarty bo nie podzielam zdania wielu osób,że jest beznadziejnie.
P.S. Też nie uważam że było beznadziejne.
P.S2. Jeszcze się okaże że wszyscy nie uważali tego za beznadziejny score, a to tylko taka zmowa recenzentów z całego świata.
Ja za "Narniami" Gregsona średnio przepadam. Jedynka to dla mnie jeden z najbardziej przereklamowanych soundtracków dekady, tylko dwa ostatnie utwory Harry'ego mi się tam podobają. Dwójka to też średniak, ale lepiej mi się go słucha jako całości, jeśli chodzi o filmy to muzyce z obu części już nic zarzucić nie mogę. Z Completa Caspiana posłuchałem sobie parę ciekawiej nazwanych utworów i nie powiem, brzmi to świetnie, jak będę miał czas to na pewno posłucham całości, a jak się spodoba to nie wiem czy nie chapnę się na tego wolverine'a
Wracając do formy HGW, to myślę, że właśnie "PoP" przyniesie nam odpowiedź jaka ona jest. Choć od pięciu lat nic dobrego nie stworzył, Deja Vu, Gone Baby Gone, Shrek the Third, Number 23, Prince Caspian, Taking of Pelham 1 2 3, Wolverine, wszystkie to rozczarowania, acz z drugiej strony większość to filmy, gdzie popisać się zbytnio nie miał czym. Teraz nadarza się okazja, bo projekt fajny i mam nadzieję, że szansę to wykorzysta i stworzy coś świeżego, porywającego i dobrego.

Wracając do formy HGW, to myślę, że właśnie "PoP" przyniesie nam odpowiedź jaka ona jest. Choć od pięciu lat nic dobrego nie stworzył, Deja Vu, Gone Baby Gone, Shrek the Third, Number 23, Prince Caspian, Taking of Pelham 1 2 3, Wolverine, wszystkie to rozczarowania, acz z drugiej strony większość to filmy, gdzie popisać się zbytnio nie miał czym. Teraz nadarza się okazja, bo projekt fajny i mam nadzieję, że szansę to wykorzysta i stworzy coś świeżego, porywającego i dobrego.
Dla mnie to średniaki. Z potencjału jaki dawał Shrek, Harry nie skorzystał, nie przyłożył się kompletnie, miał napisać muzykę i napisał, jak dla mnie strasznie bezpłciowa to kompozycja. Number 23 i Gone Baby Gone, też nie idzie słuchać, nuda, podobnie jak Deja Vu, Pelham 1 2 3 czy Domino (wszystkie mają u mnie 1), z tej muzyki pamiętam jedynie to, że nie dało się tego słuchać.dziekan pisze:Gone Baby Gone
Shrek The Third
Number 23
Tutaj Mystery niewątpliwie przesadzasz pisząc,że to są rozczarowania.
Oprócz mnie to u nas raczej nikt go nie wychwalałdziekan pisze:Fakt żartowałem sobie z Caspiana,ale tak czy siak lepiej mi sie slucha tej pracy od takiego wychwalanego zeszłorocznego Star Treka

Z palcem w nosiedziekan pisze:Ciekawe czy Arnold przebije poprzednika bo dla mnie to może byc za wysoka poprzeczka dla niego

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Według mnie to właśnie lepiej prezentują się te "przeciętne" score'y Powella, które wymieniłeś od tych prac HGW, takie moje zdanie.dziekan pisze:Gone Baby Gone
Shrek The Third
Number 23
Nie doceniasz Arnolda. Szczerze to właśnie ja co do ścieżki do trzeciej "Narnii" to jestem nad wyraz spokojnydziekan pisze:Ciekawe czy Arnold przebije poprzednika bo dla mnie to może byc za wysoka poprzeczka dla niego
Nie zdziwi mnie to....

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Inona Zura oprawa do ostatniej części też nie jest zła. Chociaż ona podoba mi się pewnie dlatego, że bardzo lubię tej najnowszą grę, super przyjemnie mi się w nią grało, ciekawa oprawa graficzna, pomysł, no i klimat
A w ogóle jest tutaj ktoś, kto przeszedł pierwszego "Prince of Persia"?

A w ogóle jest tutaj ktoś, kto przeszedł pierwszego "Prince of Persia"?