Zresztą jak to ujął klasyk: "Nie mój cyrk nie moje małpy".

Po za tym ten podział już jest w wydaniach płytowych widać to najlepiej.
Taki forumowy TuskTemplar pisze:No i tradycyjnie, po raz n-ty, Wawrzek jest wszystkiemu winnyCzłowiek-zło
dobreTomek pisze:Wejdzie Adam zLOL-uje napisze, że suchar i będzie koniec dyskusji a jednocześnie założy nowe tematy o najnowszych pracach Ramina czy Briana i temat szybko zleci z forum jak się pojawił...
Templar pisze:I jeszcze dział Forever Alone - Tematy KiedyśGrzesia
Szczerze mówiąc, to nie mam już siły "walczyć" z Twoim spojrzeniem na pewne sprawy, twoim ignoranctwem i tym jak poniekąd negatywnie kształtujesz charakter tego forum (będąc przecież najpłodniejszym "posterem" i kreatorem opinii oraz gustów), dokładnie przez tego rodzaju posty. Szkoda mojego czasu i widzę, że moje próby zmiany czegoś nic nie dadzą, bo tak jak u góry zostały odpowiednio zLOL-owane i okraszone typowymi dla twojego słownika formami typu emeryctwo, suchar, hambitność, archeologia, plumpscore i czym tam jeszcze itp. Na razie.Adam pisze: dobrepo pierwsze nie pamiętam kiedy ostatnimi msc coś niby zlolowałem - muza filmowa przechodzi odrodzenie w hollywood, młoda gwardia się wybija i od 3 lat jestem pod wrażeniem, że tyle nowości mozna było kupić, a wcześniej prawie nic - stąd też pisuję o tym, co w dalszej częsci postu.. po drugie - nie moja wina że Hansu i Brajan (no i wyniki box office
) na tym forum są najpopularniejsi.. toż ja sam ze sobą w tych tematach przecież nie gadam. nie zajmuje się archeologią i inteesują mnie tylko nowości okreslonych nazwisk oraz wydania płytowe i wznowienia. innych może interesować co innego - ich sprawa. hambitność mało kogo tutaj jednak interesuje, co pokazuje właśnie "popularność" (a konkretnie jej brak) temacików z jakimiś Marianellimi czy innymi plumpscorami (tylko jeden rodzynek Desplat ma dyspenzę od całego forum). Jakby ludzie masowo chcieli aż w takim stopniu o tym gadać, to by te tematy "nie zleciały", jak to ująłeś. Ale 90% forum jak widać woli pisać w innych tematach. Więc nie rozumiem do kogo pretensje, że ludzi interesują akurat takie i takie tematy, a nie inne
Czy ja czy ktokolwiek inny komuś broni zakładać tematów? Nikt tu dyktatury nie robi. No czasem Maras, ale akurat mnie to nie dotyczy bo moich rzeczy nie wycina i nie wpisuje czerwonych zdań.. zrobić zatem dział nowości - to jest 5 sekund roboty w panelu, wszyscy będą szczęśliwi i nikomu nie będzie przeszkadzało że Brajan i Hansu (wcześniej tylko Hansu) są najpopularniejsi na forum i że "nie spadają". no i zawsze można przecież założyć temat o jakimś np wspomnianym wyżej sucharze VLE emeryta Badalamentiego (scorem odpowiednio skwitowanym przez Mefiego już
), w czym problem?
tylko trzeba też wziąć pod uwagę co napisał Templar i nie obrażać się na rzeczywistośc że ludzie nie chcą gadać o jakichś starociach Badalementiego i jemu podobnych
![]()
Proszę na mnie nie zwalać nicAdam pisze:przecież ja tylko zacytowałem Mefiego