Wracając do tematu głównego: poprzedni album z serii Madagaskar jest w mojej opinii więcej niż zadawalający, stąd moje oczekiwanie na następny, jeśli ktoś ma inną opinię, słucham

Gwarantuje że Ci się tylko tak wydaje.Paweł Stroiński pisze:Umówmy się, Turek robił to tylko po to, by sprowokować mnie i Wawrzyńca,
Widzę, że nie rozumiesz podstawowej rzeczy. Nie chodzi o to, co piszesz tylko JAK to piszesz. A ty (z wyjątkiem wypowiedzi o Prażanach, gdzie piszesz fanbojskie elaboraty) po prostu coś rzucasz hasłowo bez żadnego uzasadnienia merytorycznego i w ogóle w kontekście jakiejkolwiek wiedzy o kompozytorze bezsensowną. Jak się posądza kogoś o kopię, to trzeba mieć na to podkładkę - skąd wiesz, że skopiował akurat to. Chant Bane'a nie ma z Kilarem nic wspólnego i to do tego stopnia, że z prywatnych rozmów z niektórymi forumowiczami (a nawet z jednym adminem), którzy nie są fanbojami Hansa, wiem, że po tej akcji zaczęli cię traktować jak trolla. Ja, mimo swojej akcji Praga, kiedy z całym patosem rzuciłeś forum, takich sygnałów nie dostałem. Może po części przez te "nic nie znaczące elaboraty", gdzie prowokacyjne wypowiedzi uzasadniam merytorycznie, co? Nie rzucam w świat teorii nie podpartych żadną głębszą analizą. Ty to zrobiłeś po pierwszym skojarzeniu.Turek pisze:Gwarantuje że Ci się tylko tak wydaje.Paweł Stroiński pisze:Umówmy się, Turek robił to tylko po to, by sprowokować mnie i Wawrzyńca,
I mówię jak Tomek - nie bierz tego do siebie jakby to był nie wiadomo jaki członek rodziny. Amen.
Bo na końcu NIC nie będzie można o Hansie napisać negatywnego bo będzie się to wiązało z domniemanymi atakami na Ciebie. I Wawrzyna.