Macie problemy naprawdę. Z miejsca widać, że Garfield jest lepszym Parkerem - teraz pozostaje czekać na finalny efekt.
No ale właśnie dlatego Maguire lepiej pasował, bo wyglądał jak pipa, a tutaj to wygląda strasznie śmiesznie jak go leją.Mefisto pisze:Może dlatego, że i w komiksach był pipą, gdzie też go lali zanim stał się pająkiem?
Macie problemy naprawdę. Z miejsca widać, że Garfield jest lepszym Parkerem - teraz pozostaje czekać na finalny efekt.
Ja bym tam czwórkę chętnie zobaczył, z Malkovichem w roli SępaMystery Man pisze:Mi nowy spajdi, szczególnie po ostatnim zwiastunie pasi i jakoś nie miałbym ochoty oglądać kolejny raz Tobiego od Raimiego, nie po trójce. Film zapowiada się przednio, efekty i sam człowiek pająk prezentują się dobrze, nawet do lizarda się coraz bardziej przekonuje, choć brak głowy jaszczura nadal mi nieco wadzi.
Też o tym czytałem, ale nie wydaje się być to prawdą. W sprzedaży są figurki z humanoidalną łepetyną i taki też będzie zapewne Lizard - bardziej monstrualny, realistyczny, mający swoją genezą od człowieka, a w przerośnięta jaszczurkę Connors zmieniłby się zapewne u Raimiegoa co do Lizarda to ponoć jego metamorfoza ma trwać przez cały film i później ma się pojawić jaszczurzy pysk, zobaczymy ile w tym prawdy.
No ten nowy Spider-Man to taki super realistyczny ma być, np. teraz sieć nie będzie z ciała mu wychodzić, tylko realistycznie będzie używał maszynki na naboje z siecią, ale to, że te małe naboje są bardziej pojemne od damskiej torebki to już nikogo nie zastanawiaWojtek pisze:Rzeczywiście, tak jest dużo bardziej realistycznie
Po wstrzyknięciu sobie działki nie zamieni się w jaszczurkę, a w potwora, więc jak dla mnie, mniej komiksowo, bardziej realistycznieRzeczywiście, tak jest dużo bardziej realistycznie
Zawsze mnie to zastanawiało w kreskówce, jak taka mała piździurka generowała takie ilości sieci. Mam nadzieję, że w filmie jakoś sensownie to wytłumacząNo ten nowy Spider-Man to taki super realistyczny ma być, np. teraz sieć nie będzie z ciała mu wychodzić, tylko realistycznie będzie używał maszynki na naboje z siecią, ale to, że te małe naboje są bardziej pojemne od damskiej torebki to już nikogo nie zastanawia
Mystery Man pisze:Po wstrzyknięciu sobie działki nie zamieni się w jaszczurkę, a w potwora, więc jak dla mnie, mniej komiksowo, bardziej realistycznieRzeczywiście, tak jest dużo bardziej realistycznie![]()
Wojtek pisze:Racja, dzisiaj rano jak szedłem po bułki, to minąłem dwóch gości z zielonymi ogonami, ale żadnego z jaszczurzą głową
Tylko tam nikt nie mówił, że będzie realistycznieMystery Man pisze:Ale Lizard i jego geneza i tak są bardziej realistyczne od człowieka z piasku czy symbiota z kosmosu![]()
Ale Wiesz, że w komiksie też tak było?, to Parker wymyślił tę substancję / pajęczynę, zdolny z niego fizyk i chemik, w jednej z komiksowych serii jest nawet nauczycielem na uniwerku.Templar pisze:
No ten nowy Spider-Man to taki super realistyczny ma być, np. teraz sieć nie będzie z ciała mu wychodzić, tylko realistycznie będzie używał maszynki na naboje z siecią, ale to, że te małe naboje są bardziej pojemne od damskiej torebki to już nikogo nie zastanawia
Wiem, ale to, że było w komiksie to nie znaczy, że jest realistyczne, już właśnie bardziej przemawia do mnie to, że z ciała mu wychodzi sieć, a nie z małego pojemnika, w którym by się co najwyżej zmieściła nić na 3 piętrolis23 pisze:Ale Wiesz, że w komiksie też tak było?, to Parker wymyślił tę substancję / pajęczynę, zdolny z niego fizyk i chemik, w jednej z komiksowych serii jest nawet nauczycielem na uniwerku.