Tak, że można siedzieć, biadolić, snuć rozważania, na temat "co gdyby" albo słuchać innych gości, a to mało ich jest, tyle, że co się założy temat z jakimś nieznanym nazwiskiem to trzy posty i jak to mówi Adam: forever alone, nikomu się nawet tego nie chce posłuchać, za duży wysiłek, czekamy na nowego Hansa
Alan Silvestri - The Avengers
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Alan Silvestri - The Avengers
Oczywiście, że ci wyrwałem zdanie z kontekstu dla potrzeb własnych
Co ja chcę powiedzieć: Nie będzie nowego Williamsa do póty nie porzuci się starego, co więcej, ten nowy Williams nie narodzi się w Hollywood, nie te czasy 
Tak, że można siedzieć, biadolić, snuć rozważania, na temat "co gdyby" albo słuchać innych gości, a to mało ich jest, tyle, że co się założy temat z jakimś nieznanym nazwiskiem to trzy posty i jak to mówi Adam: forever alone, nikomu się nawet tego nie chce posłuchać, za duży wysiłek, czekamy na nowego Hansa
- Wojteł
- John Williams
Brzmi jak jakieś proroctwokiedyśgrześ pisze:Nie będzie nowego Williamsa do póty nie porzuci się starego, co więcej, ten nowy Williams nie narodzi się w Hollywood
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Lecimy na tej samej fali Wojtek
Nie pierwszy raz
Pisząc to pomyślałem sobie, cholera robię za podwórkowego mesjasza 
-
Mefisto
widzę, że są dwie różne tracklisty do tego, ale tylko 1 utwór jest inny - jakaś różnica w tej całej interogacji?
-
Templar
U Intrady poza tym, że 1 utwór ekstra, to jeszcze niektóre są dłuższe niż w wersji cyfrowej.Mefisto pisze:widzę, że są dwie różne tracklisty do tego, ale tylko 1 utwór jest inny - jakaś różnica w tej całej interogacji?
nie. ale jeśli na moim defakto żadnym sprzęcie brzmią płyty lepiej i gorzej, to wolę nie wiedzieć jak te co brzmią gorzej brzmią na naprawdę dobrych sprzętach. prostekiedyśgrześ pisze:Adam coś ostatnio cały czas na jakość dźwięku narzeka, purystaNajwyraźniej zakupił nowego SoundBlastera i dołączył do grona audiofili
wersja intrady ma 15 min więcej muzy i jest tłoczona.Mefisto pisze:widzę, że są dwie różne tracklisty do tego, ale tylko 1 utwór jest inny - jakaś różnica w tej całej interogacji?
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A która wersja jest lepsza?
A z wymienionych kompozytorów młodego pokolenia to do jakiejś komiksowej adaptacji najbardziej pasuje mi Powell. I w sumie bardzo liczyłem na niego przy "Avengersach".
A z wymienionych kompozytorów młodego pokolenia to do jakiejś komiksowej adaptacji najbardziej pasuje mi Powell. I w sumie bardzo liczyłem na niego przy "Avengersach".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Jak wyjdzie Intrada to wtedy będziemy wiedziećWawrzyniec pisze:A która wersja jest lepsza?
-
Mefisto
Przypuszczam, że żadna 
Na razie odsłuchałem soundtrack - power jest, dobre rockowe granie
Na razie odsłuchałem soundtrack - power jest, dobre rockowe granie
bieda to avengers
tak jak pisał Myster- ze 3 kawałki mega, a resztą nuda i jeszcze ten rozwlekły underscore.. ehh sylwek się skończył. 2,5/5.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Adam nie wytrzymał i przesłuchał to z itunes
zamiast czekać na intrade 
nie wytrzymałem
ALE jakości technicznej nie oceniam
oceniałem score który jest słabiutki po prostu. czy 10 min więcej na intradzie coś zmieni? wątpię...
NO CD = NO SALE