Skoro potwierdzili realizację 3 sezonu, to musi też być i sezon 4, bo chronologicznie, wydarzenia w 'Nawałnicy mieczy' i 'Uczcie dla wron' toczą się równolegle. Co będzie dalej, czas jednak pokaże, bo jak w takim tempie będą kręcili odcinki, to Martin nie zdąży zakończyć sagi i wszystko 'stanie' na "Tańcu ze smokami'. Byłaby to wielka szkoda, bo tom, kończy się naprawdę wielkim pierdolnięciemMefisto pisze: Swoją drogą oficjalnie potwierdzony został sezon 3
Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: Game Of Thrones - Ramin Djawadi
Myślę, że w kolejnych sezonach budżet może wciąż rosnąć i wtedy może być ciężko, ale cieszy trzeci sezon, zawsze to lepsze, niż zakończenie po dwóch seriach, jak to było w przypadku Rome i Carnivale, których kontynuowanie, mimo szerokiej rzeszy widzów i fanów, okazało się dla HBO za drogie.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Skoro potwierdzili realizację 3 sezonu, to musi też być i sezon 4, bo chronologicznie, wydarzenia w 'Nawałnicy mieczy' i 'Uczcie dla wron' toczą się równolegle. Co będzie dalej, czas jednak pokaże, bo jak w takim tempie będą kręcili odcinki, to Martin nie zdąży zakończyć sagi i wszystko 'stanie' na "Tańcu ze smokami'. Byłaby to wielka szkoda, bo tom, kończy się naprawdę wielkim pierdolnięciemMefisto pisze: Swoją drogą oficjalnie potwierdzony został sezon 3
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Równolegle toczą się w Uczcie i Tańcu.nadszyszkownik Kilkujadek pisze: chronologicznie, wydarzenia w 'Nawałnicy mieczy' i 'Uczcie dla wron' toczą się równolegle.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Prawda, tak też myślałem, że coś chyba popierniczyłem
Dzięki za 'wyprostowanie'.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dopóki nie będą podczas zdjęć konie zdychać, albo nikt nie będzie z tym do mediów wyjeżdżał to spokojnie będą kręcone dalsze sezony.Mystery Man pisze:Myślę, że w kolejnych sezonach budżet może wciąż rosnąć i wtedy może być ciężko, ale cieszy trzeci sezon, zawsze to lepsze, niż zakończenie po dwóch seriach, jak to było w przypadku Rome i Carnivale, których kontynuowanie, mimo szerokiej rzeszy widzów i fanów, okazało się dla HBO za drogie.
Pomyślcie sobie 7 sezonów "Gry o Tron". 7 soundtracków Ramina Djawadiego.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Wawrzyniec pisze:7 soundtracków Ramina Djawadiego.

też mi problemWawrzyniec pisze:Pomyślcie sobie 7 sezonów "Gry o Tron". 7 soundtracków Ramina Djawadiego.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale chyba jest różnica między muzyką Giacchino do "Lostów", a Djawadiego" do "Game of Thrones"? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
jednego i drugiego nie idzie do końca wysłuchać
ale z Lostami trudniej bo pińcet płyt jest 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Porównujesz GoT Djawadiego do Lostów Gjaczino?Adam pisze:też mi problemz LOST'ami mamy to samo i też nawet sam Gjaczino wszystkich tych płyt nie dał rady na trzeźwo przesłuchać
swego czasu była dyskusja na ten temat i wielu forumowiczów uznało że jak z LOSTów wyjdzie jakiś best of, to wtedy będzie można tego słuchać dopiero
i ja to podtrzymuje 
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Myślę, że Final Season Lostów skutecznie zaprzeczył wszelkim utyskiwaniom na nieprzyjemny odsłuch muzyki Giacchino. Wcześniejsze sezony były ciężkawe (choć fascynujące), ale ostatnie 3 płytki to czysta, nieskrępowana i wciągająca przyjemność.
marne li to pocieszenie skoro płytek jest bodaj aż 7 czy 8?Marek Łach pisze:ale ostatnie 3 płytki
NO CD = NO SALE