widzisz, tylko że nawet jesli to byłby film M Jak Miłość, a by się okazało że Hansu czy Williams tam muze robią, to byś wyczekiwał z napięciem przedmiesiączkowym na to i by Cie nie obchodziło wówczas, że film będzie szitem. no ale tu jest ta cała Twoja konsekwencjaWawrzyniec pisze:że filmy o Harrym Potterze osiągnęły tak niski poziom
Wyczekiwane score'y
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko, że Morricone, Goldsmith czy jeszcze inni kompozytorzy też komponowali nie raz muzykę do słabych beznadziejnych filmów i wychodziły naprawdę dobre score'y. A po za tym jak się ma ulubionych kompozytorów to tym bardziej czeka się na ich kompozycje. Dlaczego mam wyczekiwać score'u do filmu, który mnie za bardzo nie interesuje, który według mnie będzie porażką i do którego skomponował kompozytor, za którym akurat nie przepadam (mam chyba takie prawo)? Mnie aż tak na poszerzaniu horyznotów nie zależy. Ale najwidoczniej się nie zrozumiemy, przykro mi.widzisz, tylko że nawet jesli to byłby film M Jak Miłość, a by się okazało że Hansu czy Williams tam muze robią, to byś wyczekiwał z napięciem przedmiesiączkowym na to i by Cie nie obchodziło wówczas, że film będzie szitem.
A jeszcze jedno:
Było to naprawdę konieczne?to byś wyczekiwał z napięciem przedmiesiączkowym
To wiem, sam zaraz jak podałeś tę informację pierwsze co zrobiłem to włączyłem IMDb i widzę Djawadiego. Tylko dziwne trochę, że nigdzie wcześniej żadnych informacji nie zauważyłemIMDB podaje Djawadiego nie Zimmera
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nic nie piszą:
http://moviescoremagazine.com/2010/02/h ... ee-sequel/
http://moviescoremagazine.com/2010/02/h ... ee-sequel/
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
Mefisto
A żebyś wiedział - po suchocie roku poprzedniego i średnich, rozczarowujących Brothers była szansa na kapitalny score, stojący być może w opozycji do partytury Doyle'a. Nie, żebym nie wierzył w Howarda, bo jego też lubię i cenię, ale szkoda, że nie dali Newmanowi szansy - i to bez jakichkolwiek wyjasnień.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mam takie pytanie? Czy ktoś w ogóle wie, ma jakieś informacje, jak ma wyglądać soundtrack do "Kick Ass"
Gdyż jako kompozytor widnieje Ilan Eshkeri, co w sumie nie powinno dziwić, gdyż z tym reżyserem współpracował on już przy "Stardust". Bardziej mnie jednak interesuje, czy należy się spodziewać klasycznego score'u, czy raczej należy być przygotowany na składankę z piosenkami?
Z góry dziękuję za pomoc
Z góry dziękuję za pomoc
#WinaHansa #IStandByDaenerys