Bo ma większy potencjał od Briana.Adam pisze:bo zrobił średnie ironclad?

Bo ma większy potencjał od Briana.Adam pisze:bo zrobił średnie ironclad?
Wawrzyniec pisze:Tyle, że w serialu prawie w ogóle nie jest potrzebna muzyka akcji. A jak już to twórcy wolą aby jedynym dźwiękiem były zderzenia żelaza.Wojtek pisze:I walnąłby jakąś dobrą muzykę akcji
Bez przesady z geniuszem, ale racja. Oni też by zrobili to lepiej od Briana.Adam pisze:LOL
w ogóle odwołuje co powiedziałem - najlepszy score średniwoeczny zrobili Dannowie ostatnio do Camelotu![]()
![]()
![]()
![]()
geniusz.
Bez jaj. Balfe to nie kupa, po za tym gdyby był kupą nie pracowałby tak blisko Hansa Zimmera. A w sumie sam Djawadi dla mnie powoli się rozwija, w przeciwieństwie do The Shit Jablonsky'ego, który według mnie się stacza. Tyle, że akurat po "Game of Thrones" tego nie widać.Templar pisze:Balfe to dla mnie taka sama kupa jak Djawadi.
chyba jej cycków a nie tej drewnianej gryWawrzyniec pisze:chyba jedyną zaletą była obecność Evy Green.
Czego się dotknie Balfe to zamienia się w kupę, zaczął pracować z Zimmerem to Zimmer coraz gorsze rzeczy robi, zrobił ostatniego Assassina z Kydem i tak jak z części na część było coraz lepiej, tak tutaj wyszła kupa.Wawrzyniec pisze:Bez jaj. Balfe to nie kupa, po za tym gdyby był kupą nie pracowałby tak blisko Hansa Zimmera. A w sumie sam Djawadi dla mnie powoli się rozwija, w przeciwieństwie do The Shit Jablonsky'ego, który według mnie się stacza. Tyle, że akurat po "Game of Thrones" tego nie widać.
Zimmer miał już swoje pięć minut. Wielce bym się zdziwiła, gdyby udało mu się teraz wyjść ponad to, co do tej pory stworzył i skomponować zaskakujący, porywający soundtrack. Ostatnimi czasy coraz bardziej się powtarza, z resztą ludzie z jego stajni również.
Djawadi jest młody i zdolny, wszystko przed nim. Nie znam wielu jego kompozycji, ale ostatnio zasłuchana jestem w "Grze o tron". Po raz pierwszy od dawna nie słyszę powiązań muzycznych z innymi kompozytorami, kawałki są pełne świeżości i ciekawych muzycznych rozwiązań.
Szczerze trzymam kciuki za jego karierę, bo dobrze rokuje.