Tylko, że ja starałem się wytłumaczyć, nie ma jednej definicji "megakultu". Więc, albo musicie być bardziej tolerancyjni w podawanych przykładach, albo jak zaproponowałem, lekko zmienić nazwę tematu, albo dalej spierać się o definicje, albo po prostu zamknąć temat.Adam pisze:ale to nie jest temat na tego typu megakulty.
Megakultowe soundtracki które was nie rajcują
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Megakultowe soundtracki które was nie rajcują
#WinaHansa #IStandByDaenerys
a ja proponuję przyoftopić Hansem
to zawsze wychodzi najlepiej tutaj 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może później, teraz za bardzo nie mam czasu. 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Najzabawniejsze jest to, że na wysoce dopracowanej liście kultowości Adama nie pojawia się nazwisko pewnego sympatycznego gentelmana o inicjałach EM, który choćby masą swojej twórczość łyka całą pozostałą stawkę... kultowością również 

napisałem że lista jest wybiórcza, po prostu leciałem po nazwiskach które mam na półce.
nie dałem też Rozsy, A.Newmana i paru innych i co z tego
wiadomo że mieli megakulty.
nie dałem też Rozsy, A.Newmana i paru innych i co z tego

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Wywalić ten temat. Szybko.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Morricone brak ale nie powiedziałbym, że Jego twórczość jest bardziej ? mega kultowa ' niż twórczość Williamsa - choć kiedyś na Stopklatce toczyła się już dysputa nad wyższością Morricone nad Williamsem, przypisując temu pierwszemu ponad 300 prac.kiedyśgrześ pisze:Najzabawniejsze jest to, że na wysoce dopracowanej liście kultowości Adama nie pojawia się nazwisko pewnego sympatycznego gentelmana o inicjałach EM, który choćby masą swojej twórczość łyka całą pozostałą stawkę... kultowością również
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Enjo ma magakulty! nie miałem na półce więc nie podałem.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Megakultowości się nie mierzy. Albo coś jest kultowe, albo nie. Reszta nie ma znaczenia. 

Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tajemnica definicji rozwikłana.Adam pisze:Enjo ma magakulty! nie miałem na półce więc nie podałem.

nie. to jest przykład który powinienem podać jako odpowiedź na ten temat, że są megakultowe historyczne dzieła których nie trawię, stąd tylko jedna płyta Enja na moich półkach.
#FUCKVINYL
Wawrzyniec pisze:Tajemnica definicji rozwikłana."Megakultem" są tylko te płyty, które Adam na na półce.

A od Ennio to przede wszystkim Dobry, zły i brzydki

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To nie John jest małpowany na 1000 sposobów Lisie, zresztą zapytaj Hansalis23 pisze:Morricone brak ale nie powiedziałbym, że Jego twórczość jest bardziej ? mega kultowa ' niż twórczość Williamsa - choć kiedyś na Stopklatce toczyła się już dysputa nad wyższością Morricone nad Williamsem, przypisując temu pierwszemu ponad 300 prac.kiedyśgrześ pisze:Najzabawniejsze jest to, że na wysoce dopracowanej liście kultowości Adama nie pojawia się nazwisko pewnego sympatycznego gentelmana o inicjałach EM, który choćby masą swojej twórczość łyka całą pozostałą stawkę... kultowością również

Już tu się pojawiło - wenętrzna dyskusja na temat Hansu/Zack HemseyAdam pisze:a ja proponuję przyoftopić Hansemto zawsze wychodzi najlepiej tutaj

Wiesz, można czegoś nie lubieć, nie trawić, ale jeden Morricone na półce kolekcjonera twojego pokoroju, to już mega-fail i chyba ignorancja w jednymAdam pisze:nie. to jest przykład który powinienem podać jako odpowiedź na ten temat, że są megakultowe historyczne dzieła których nie trawię, stąd tylko jedna płyta Enja na moich półkach.