Wyczekiwane score'y

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#91 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 04, 2010 16:13 pm

Film z wiadomych przyczyn już się tak nie nazywa, zostało samo "The Last Airbender".
Dobra poprawiłem na "The Last Airbender" :) Ale chyba mimo to mogę dalej na ten score czekać i liczyć na dobrą muzykę? :P :wink:
Dorothy Of Oz (Jim Dooley)
Zaraz, zaraz, przecież to dopiero 2011 roku? :shock: :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#92 Post autor: Koper » czw lut 04, 2010 17:26 pm

Oczekiwane gnioty:

od dziś
"Clash of the Titans"

a od zawsze
cokolwiek napisze Bates

Mefisto

#93 Post autor: Mefisto » czw lut 04, 2010 17:38 pm

Koper pisze:cokolwiek napisze Bates
przecież on nie pisze - on jedynie zmienia nazwy utworów innych kompozytorów

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#94 Post autor: Koper » czw lut 04, 2010 19:38 pm

To, że też gniot jakiś popełni.

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#95 Post autor: Paweł Stroiński » czw lut 04, 2010 20:09 pm

Poleciał. Okoliczności nieznane, o zastąpieniu Armstronga przez Zimmera poinformował pracujący przy filmie koleś z kapeli Massive Attack.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#96 Post autor: Adam » czw lut 04, 2010 20:55 pm

ale wracajac do tematu to ciekawa jest lista podana przez Ele. oczywiscie 1/3 z niej dla mnie to crap, ale zgadzam sie z nim do sporej czesci tytułów.. ciekawe produkcje i czasami nieszablonowe nazwiska.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#97 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 04, 2010 20:55 pm

Okoliczności nieznane, o zastąpieniu Armstronga przez Zimmera poinformował pracujący przy filmie koleś z kapeli Massive Attack.
Chodziło oczywiście o Djawadiego, a nie Zimmera. :wink: Gdyż gdyby to nagle Zimmer miał się zabrać muzyką to nie byłoby to takie złe :) Oczywiście dla mnie, gdyż dla reszty to byłaby tragedia większa od wybuchu wulkanu Krakatau 1883 roku.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#98 Post autor: Adam » czw lut 04, 2010 20:59 pm

Wawrzyniec, wiemy że Ty byś chciał by Hansu robił muzę do każdego możliwego filmu w Hollywood ale litości, błagam :)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#99 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 04, 2010 21:15 pm

Wawrzyniec, wiemy że Ty byś chciał by Hansu robił muzę do każdego możliwego filmu w Hollywood ale litości, błagam
Nic takiego nie napisałem! Poprawiłem tylko pewien niewinny błąd, który zapewne wynika z tego, że ostatnio za dużo o Zimmerze mówimy i to nie zawsze na temat.
A jako, że ja jestem sztywny to na potwierdzenie tej tezy, jak już coś zapodajecie to niech nie będą to filmiki, które już każdy widział i zna na pamięć. I niech one przynajmniej w 2% mają coś wspólnego ze mną, jeżeli już chcecie się ze mnie pośmiać.
ale wracajac do tematu.
No coś takiego, najwyższa pora.
to ciekawa jest lista podana przez Ele. oczywiscie 1/3 z niej dla mnie to crap, ale zgadzam sie z nim do sporej czesci tytułów.. ciekawe produkcje i czasami nieszablonowe nazwiska
I tego już zupełnie nie rozumiem :? Gdyż czym takim różni się lista Ele od mojej listy :?: Prawie niczym, no może tym drobnym faktem, że jedna jest moja, a więc z natury i od początku ma się rozumieć po prostu zła

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#100 Post autor: Adam » czw lut 04, 2010 21:15 pm

dziekan pisze:Zaraz zabieram sie do sluchania Iron Mana bo ja uwielbiam gnioty :!: :!:
jedyneczka track na płycie miażdży. szkoda że nie bylo ich stac na jakiegoś swiatowego gitarzyste ktory by to zagrał.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#101 Post autor: Adam » czw lut 04, 2010 21:20 pm

Wawrzyniec pisze:I tego już zupełnie nie rozumiem :? Gdyż czym takim różni się lista Ele od mojej listy :?: Prawie niczym, no może tym drobnym faktem, że jedna jest moja, a więc z natury i od początku ma się rozumieć po prostu zła
Widzisz.. Rózni się tym że Ty na 10 tytułów podajesz 9 Hansów. A Ele nie. I nie kontynuujmy tego tematu bo Hansu ma dyspenzę do oskarów u mnie. Podałeś juz kilka razy ewidentnie przykłady i wystarczy. Dziś zrobiłeś to znów usuwając swojego ulubionego czarodziejka z listy scorów tylko dlatego że Desplat tam wskoczył. Dziecinada Macieju.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Marek Łach
+ Jerry Goldsmith +

#102 Post autor: Marek Łach » czw lut 04, 2010 21:21 pm

Śmiejecie się, ale nazwisko Zimmera przy tym filmie jest całkiem prawdopodobne :wink:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#103 Post autor: Adam » czw lut 04, 2010 21:30 pm

Wawrzyniec się ucieszy ;-)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#104 Post autor: Wawrzyniec » czw lut 04, 2010 21:30 pm

Adam Krysiński pisze:Dziś zrobiłeś to znów usuwając swojego ulubionego czarodziejka z listy scorów tylko dlatego że Desplat tam wskoczył. Dziecinada Macieju.
Po pierwsze nie zrobiłem tego dziś, tylko już jakiś czas temu. Dzisiaj tylko usunąłem "Clash of the Titans" z listy. A po za tym już nie raz pisałem, że filmy o Harrym Potterze osiągnęły tak niski poziom, że już niestety prawie w ogóle straciłem zainteresowanie do nich. I tak też możliwość angażu Williamsa była taką ostatnią szansą na zainteresowanie się czy też lekką ciekawość tym projektem. Teraz kiedy już nawet Williamsa nie ma, a Yates jest reżyserem to cały ten projekt jest dla mnie nieinteresujący i dlatego też usunąłem go z listy. Tylko tyle i widać aż tyle.

A co do listy to dobrze, niech każdy pozostanie przy swoim zdaniu.
Śmiejecie się, ale nazwisko Zimmera przy tym filmie jest całkiem prawdopodobne
Jak Djawadi znowu nie da rady to wiadomo, że Zimmer będzie musiał pomagać. Więc oczywiście, że wszystko jest możliwe. :wink:

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#105 Post autor: Paweł Stroiński » czw lut 04, 2010 21:31 pm

IMDB podaje Djawadiego nie Zimmera, więc to musiało przyjsć z wewnątrz (można dopisać kogokolwiek gdziekolwiek, ale to nazwisko nie jest nazwiskiem, które pierdzielniesz do pierwszego lepszego blockbustera na IMDB).

ODPOWIEDZ