Właśnie kupiłem tą płytę, miłośnicy nieco starszych filmów nazwisko kojarzą, na krążku znalazły się między innymi suity z Okrętu i Niekończącej się Opowieści, przyjdzie, przesłucham, wypowiem się, może to coś warte, może kogoś materiał zainteresuje

To już nie rób z nas takich ignorantów, gdyż chyba każdy tutaj wie kim jest Klaus Doldinger, albo przynajmniej kojarzy muzykę z "Das Boot".kiedyśgrześ pisze:miłośnicy nieco starszych filmów nazwisko kojarzą
Myślałem, że tylko miłośnicy techno z lat dziewięćdziesiątychWawrzyniec pisze:... albo przynajmniej kojarzy muzykę z "Das Boot".
No dokładnie, chyba wszyscy tutaj go znają, a "Niekończąca się opowieść" - megakultWawrzyniec pisze:To już nie rób z nas takich ignorantów, gdyż chyba każdy tutaj wie kim jest Klaus Doldinger, albo przynajmniej kojarzy muzykę z "Das Boot".
Zgadza się, szkoda, że nie ma domowego wydania na które zasługuje, z obiema wersjami filmuTemplar pisze:No dokładnie, chyba wszyscy tutaj go znają, a "Niekończąca się opowieść" - megakult
Jasne, jego muzykę "pożyczoną" od Blejka.Wawrzyniec pisze:albo przynajmniej kojarzy muzykę z "Das Boot".
Szczegóły, detale, linki proszęBucholc Krok pisze:Jasne, jego muzykę "pożyczoną" od Blejka.Wawrzyniec pisze:albo przynajmniej kojarzy muzykę z "Das Boot".
Choć też się z Bucholcem nie zgadzam to jednak muszę mu przyznać, że jest wierny swoim poglądom.Koper pisze:Litości, ten dalej usiłuje światu wmówić, że to jest jedno z drugiego zgapione...![]()
Dobra, już sam sobie mogę odpowiedzieć, bo przesłuchałem.Koper pisze:A ten Symphonic Project to jakaś kompilacja starych kawałków czy zupełnie nowe nagranie (nawet jeśli wykorzystujące stare tematy) ?
Raczej uszom - nie będę udawał, że tego nie słyszę.Wawrzyniec pisze:Choć też się z Bucholcem nie zgadzam to jednak muszę mu przyznać, że jest wierny swoim poglądom.
DokładnieBucholc Krok pisze:A kiedyśgrześ chyba oddał nagrania do analizy.