O ja jebieAdam pisze:będziea ludzie umrą na uwerturze jak zapoda Fanfary z Batmana Forever
Adam pisze:baterdenbumerung, kurwa
Wojtek pisze:Ciekawe czy Goldenthal przyjedzie trzeźwy
A na festiwalu w Teneryfie nie grali takiego koncertu? Może jak grali to program będzie taki sam? Adam, coś wiesz na ten temat?Wojtek pisze:Ale jak zagrają Futile Escape Hornera, to będę mógł umrzeć szczęśliwy
Ale jakie DVD? Wyjaśnij wypowiedź, bo nie każdy czyta forum Fest. w Teneryfie.Adam pisze:no i nie jest to dvd zaskoczeniem, bo Towson każą Teneryfe wydaje z rocznym opóźnieniem.
odpowiedzi szukaj wyżejTomek pisze:A na festiwalu w Teneryfie nie grali takiego koncertu? Może jak grali to program będzie taki sam? Adam, coś wiesz na ten temat?
Ale jakie DVD? Wyjaśnij wypowiedź, bo nie każdy czyta forum Fest. w Teneryfie.
O fajnie.Łukasz Waligórski pisze:Od siebie tylko dodam, że jednym z wydarzeń towarzyszących będzie wystawa mojej kolekcji partytur filmowych podpisanych przez kompozytorów...
się okażeWawrzyniec pisze:Mam nadzieję, że w programie się pomylili z tym Brianem Tylerem?
Nie boisz się, że Ci rozkradną?Łukasz Waligórski pisze:Od siebie tylko dodam, że jednym z wydarzeń towarzyszących będzie wystawa mojej kolekcji partytur filmowych podpisanych przez kompozytorów...
Świece na wietrze mają być... kurwaAdam pisze:program utworów z Alienów na Teneryfie wyglądał tak (ostatnia strona) - http://www.fimucite.com/f3_2009/en/pdf/programa_en.pdf