FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - 24 - 26 Maj 2012
będzie
program alienów będzie ten sam co na teneryfie, z róznicą jedyną o rozbudowaną suitę z Aliena 3... a ludzie umrą na uwerturze jak zapoda Fanfary z Batmana Forever 
Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2012 11:48 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
O ja jebieAdam pisze:będziea ludzie umrą na uwerturze jak zapoda Fanfary z Batmana Forever
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A w sumie to ciekawe ile taki Abel sobie życzył za Festiwal. Skoro udało się ściagnąć Goldenthala, Kilara, Tykwera & Friendsa, a Abel zrezygnował. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:baterdenbumerung, kurwa
Że niby co?
mącisz Wawrzyniec jak pis-owcy
Abel zrezygnował bo w połowie maja rusza na ogólnoświatową symfoniczną trasę koncertową z Cass'ową, której to zrobił właśnie wersje symfoniczne. Terminy mu się pokryły po prostu, pisał o tym na fejsie dawno i przeprosił że nie da rady być na FMF.
Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2012 11:56 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
Wojtek pisze:Ciekawe czy Goldenthal przyjedzie trzeźwy
Hehe, o tym samym pomyślałem
A na festiwalu w Teneryfie nie grali takiego koncertu? Może jak grali to program będzie taki sam? Adam, coś wiesz na ten temat?Wojtek pisze:Ale jak zagrają Futile Escape Hornera, to będę mógł umrzeć szczęśliwy
Ale jakie DVD? Wyjaśnij wypowiedź, bo nie każdy czyta forum Fest. w Teneryfie.Adam pisze:no i nie jest to dvd zaskoczeniem, bo Towson każą Teneryfe wydaje z rocznym opóźnieniem.

odpowiedzi szukaj wyżejTomek pisze:A na festiwalu w Teneryfie nie grali takiego koncertu? Może jak grali to program będzie taki sam? Adam, coś wiesz na ten temat?
Ale jakie DVD? Wyjaśnij wypowiedź, bo nie każdy czyta forum Fest. w Teneryfie.
http://www.varesesarabande.com/servlet/ ... day/Detail
http://www.varesesarabande.com/servlet/ ... ght/Detail
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - Maj 2012
O fajnie.Łukasz Waligórski pisze:Od siebie tylko dodam, że jednym z wydarzeń towarzyszących będzie wystawa mojej kolekcji partytur filmowych podpisanych przez kompozytorów...
Mam nadzieję, że w programie się pomylili z tym Brianem Tylerem?
się okażeWawrzyniec pisze:Mam nadzieję, że w programie się pomylili z tym Brianem Tylerem?
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Się zobaczy. Teraz to i tak już jest pewne, że średnia wiekowa ostatniego dnia, trochę się będzie różnić od tej z poprzedniego roku.
Chociaż pewnie Kilar trochę ją wyrówna dzień wcześniej. 
program utworów z Alienów na Teneryfie wyglądał tak (ostatnia strona) - http://www.fimucite.com/f3_2009/en/pdf/programa_en.pdf
średnio mnie obchodzi co wytną u nas, ważne że jest symfonia Alienów, rozbudowana znacznie o muze z trójki w stosunku do wersji z teneryfy, i nikt w kosmosie nie usłyszy już naszego krzyku
średnio mnie obchodzi co wytną u nas, ważne że jest symfonia Alienów, rozbudowana znacznie o muze z trójki w stosunku do wersji z teneryfy, i nikt w kosmosie nie usłyszy już naszego krzyku
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Nie boisz się, że Ci rozkradną?Łukasz Waligórski pisze:Od siebie tylko dodam, że jednym z wydarzeń towarzyszących będzie wystawa mojej kolekcji partytur filmowych podpisanych przez kompozytorów...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Świece na wietrze mają być... kurwaAdam pisze:program utworów z Alienów na Teneryfie wyglądał tak (ostatnia strona) - http://www.fimucite.com/f3_2009/en/pdf/programa_en.pdf
- Wojteł
- John Williams
Ja bym chciał suitę z Mięsnego Jeża