Ja widziałem, gdyż cenię sobie kameralne kino mniej zależne, a co do tego, kto się na Bondzie skończył, to wszyscy dokładnie wiemy o kogo chodziAdam pisze:a widziałeś te jej role po bondzie?chyba nie
DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja widziałem np. "Cracks" film Jordan Scott. Zbieżność nazwisk i z innym znanym Scottem, nie jest przypadkowa. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
a ja widziałem fragment camelotu i pokazała cycki - czyli tylko i aż to co zwykle 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam, proszę nie zaniżajmy dyskusji do poziomu super expresu, faktu, pudelka czy innych, gdzie od razu robi się wielkie halo do scen rozbieranych. 
ale to nie było wielkie halo, tylko stwierdzenie faktu, że jej tylko to dobrze wychodzi.
rola w bondzie była wyjątkiem, pewnie siłą zabronili jej tych cycków pokazywać
rola w bondzie była wyjątkiem, pewnie siłą zabronili jej tych cycków pokazywać
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
o rany.
To nie jest stwierdzenie faktu, tylko Twoja subiektywna opinia. A po za tym erotykę też trzeba umieć pokazać i zagrać.
o rany
czy nie widzisz że ona w praktycznie każdym filmie jest zwykłym drewnem do tego z pretensjonalnym wyrazem twarzy i mowy? 
famme fatale od siedmiu boleści - chce być oschła
famme fatale od siedmiu boleści - chce być oschła
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jej rola w Królestwie niebieskim jest na tyle świetna, że bije na głowę nawet Jeremy'ego Ironsa, akurat. Tylko, że żeby to stwierdzić, trzeba znać wersję reżyserską, a nie tylko kinówkę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie ja widzę dobrą aktorkę, o intrygującej urodzie, która jak na Francuzkę idealnie potrafi maskować swój akcent, co też jest osiągnięciem.Adam pisze:czy nie widzisz że ona w praktycznie każdym filmie jest zwykłym drewnem do tego z pretensjonalnym wyrazem twarzy i mowy?
A w ogóle skąd Ty możesz wiedzieć, że taka jest w każdym filmie, skoro sam się przyznałeś, że za wiele z nią filmów nie wiedziałeś?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Trzeba mieć dużo czasu na te wielogodzinne wersje reżyserskie i jeszcze więcej samozaparciaPaweł Stroiński pisze:Jej rola w Królestwie niebieskim jest na tyle świetna, że bije na głowę nawet Jeremy'ego Ironsa, akurat. Tylko, że żeby to stwierdzić, trzeba znać wersję reżyserską, a nie tylko kinówkę.
Edit: O matko, ponad trzy godziny
akurat ta wersja miażdży i to jedyna jej rola godna uwagi przed bondem, choć standardowa gra tą oschłą 
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tak, tak, konceptu nie styknęło na 2h to na dodatkową godzinę się znalazłAdam pisze:akurat ta wersja miażdży
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Reżyserska wersja bije na głowę kinową. Przywrócili bagatela cały wątek poboczny.
dokładnie. ostatni film Ridleja który się do czegos nadaje. tylko ten legolas wszędzie 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale niestety rola Blooma pozostała.Paweł Stroiński pisze:Reżyserska wersja bije na głowę kinową. Przywrócili bagatela cały wątek poboczny.
Oschła, nie wiem jak to mam rozumieć.Adam pisze:akurat ta wersja miażdży i to jedyna jej rola godna uwagi przed bondem, choć standardowa gra tą oschłą