Wow, toś napisał.Adam pisze:no i to nie żaden Dżery czy Basil którzy to robili najlepsze rzeczy do największych kupprzecież to newcomer praktycznie.. toż taki Balfe więcej zrobił już
a cóż on takiego zrobił w usa?Wawrzyniec pisze: żadnym tam newcomerem nie jest.
Bo idzie w jakość, a nie w ilośćAdam pisze:a cóż on takiego zrobił w usa?Wawrzyniec pisze: żadnym tam newcomerem nie jest.ze 3 filmy może w usa, z których słyszeli tyko o Faunie. a w całej karierze nie ma nawet 15 filmów na koncie.
Fajne, ale wydania saimelowego i tak nie kupię. Poczekam ewentualnie na żółtych.kiedyśgrześ pisze:Ok. Próbeczka, bo widzę, że Bucholc nie zna, tylko to się na sprzęcie z basem słucha
http://www.youtube.com/watch?v=7A7VDYnl3a8
Goska?Mefisto pisze:Phi, i tak jeszcze 3 razy wywalą Javiera i w ostatniej chwili wejdzie Tomek na jego miejsce
Masz tam przewijkę u góry.kiedyśgrześ pisze:Ps. U mnie wyświetla się tylko połowa kawałków z płyty, a grają chyba wszystkie, dziwne
Powiedział Adam 70. dnia roku przestępnego, gdy do końca pozostało jeszcze 296 dni.Adam pisze:okładka roku![]()
![]()
Fakt, jest przewijarka, ale żenada, nawet się zastanawiałem po co te strzałki, chór był tylko w Zeusie, skrótBucholc Krok pisze:Masz tam przewijkę u góry.kiedyśgrześ pisze:Ps. U mnie wyświetla się tylko połowa kawałków z płyty, a grają chyba wszystkie, dziwne
No niestety, mogło być fajnie, ale te "nowoczesne" wstawki odrzucają. W The Orb nie słyszę chóru.