Wrath of the Titans - Javier Navarrete
Re: Wrath of the Titans - Javier Navarrete
no i to nie żaden Dżery czy Basil którzy to robili najlepsze rzeczy do największych kup
przecież to newcomer praktycznie.. toż taki Balfe więcej zrobił już 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow, toś napisał.Adam pisze:no i to nie żaden Dżery czy Basil którzy to robili najlepsze rzeczy do największych kupprzecież to newcomer praktycznie.. toż taki Balfe więcej zrobił już
A Navarrete nawet jeżeli będzie zmuszony pójść w RCP, jest dzięki swoim umiejętnościom dać trochę świeżości do tego gatunku jakim są filmy z o starożytnych umięśnionych Grekach.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
a cóż on takiego zrobił w usa?Wawrzyniec pisze: żadnym tam newcomerem nie jest.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Bo idzie w jakość, a nie w ilośćAdam pisze:a cóż on takiego zrobił w usa?Wawrzyniec pisze: żadnym tam newcomerem nie jest.ze 3 filmy może w usa, z których słyszeli tyko o Faunie. a w całej karierze nie ma nawet 15 filmów na koncie.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Fajne, ale wydania saimelowego i tak nie kupię. Poczekam ewentualnie na żółtych.kiedyśgrześ pisze:Ok. Próbeczka, bo widzę, że Bucholc nie zna, tylko to się na sprzęcie z basem słucha
http://www.youtube.com/watch?v=7A7VDYnl3a8
Goska?Mefisto pisze:Phi, i tak jeszcze 3 razy wywalą Javiera i w ostatniej chwili wejdzie Tomek na jego miejsce
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

1. Wrath of the Titans
2. Humans Stopped Praying
3. Zeus In The Underworld
4. Attack Of The Chimera
5. Son Of Zeus
6. Pegasus
7. Andromeda
8. Cyclops
9. The Orb
10. Ares Fights
11. Perseus In The Labyrinth
12. Escape From Tartarus
13. To The Battle
14. Brother Ares
15. Zeus Leaves
16. Kronos Megalos Remix
Klipy:
http://wrathofthetitans.warnerbros.com/ ... soundtrack
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
OMG! Zaraził się RCPeriozą od Hansa
Dobrze, że przynajmniej chór w Zeusie i Orb są fajne, ale co to za pocieszenie 
Edit: Ok! zanim doszedłem do końca sampli już mi się zaczęło to podobać.
Ps. U mnie wyświetla się tylko połowa kawałków z płyty, a grają chyba wszystkie, dziwne
Edit: Ok! zanim doszedłem do końca sampli już mi się zaczęło to podobać.
Ps. U mnie wyświetla się tylko połowa kawałków z płyty, a grają chyba wszystkie, dziwne
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Masz tam przewijkę u góry.kiedyśgrześ pisze:Ps. U mnie wyświetla się tylko połowa kawałków z płyty, a grają chyba wszystkie, dziwne
No niestety, mogło być fajnie, ale te "nowoczesne" wstawki odrzucają. W The Orb nie słyszę chóru.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Templar
Powiedział Adam 70. dnia roku przestępnego, gdy do końca pozostało jeszcze 296 dni.Adam pisze:okładka roku![]()
![]()
Co do klipów to jednak RCP trochę zalatuje, choć temat główny ma moc, znacznie lepiej to brzmi niż twór Djawadiego, ale to w sumie nie było takie trudne do wykonania
Ostatnio zmieniony sob mar 10, 2012 21:03 pm przez Templar, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Niektóre klipcie są niezłe, ale generalnie jest kicha, jakiej się spodziewałem. Hollywood spaprało kolejnego dobrego kompozytora. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie dramatyzujmy. Dostanie mało znaczący projekt i wolną rękę to się popisze. Tutaj mu nie wypadało znokautować Djawadiego, więc wygra tylko na punkty.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Fakt, jest przewijarka, ale żenada, nawet się zastanawiałem po co te strzałki, chór był tylko w Zeusie, skrótBucholc Krok pisze:Masz tam przewijkę u góry.kiedyśgrześ pisze:Ps. U mnie wyświetla się tylko połowa kawałków z płyty, a grają chyba wszystkie, dziwne
No niestety, mogło być fajnie, ale te "nowoczesne" wstawki odrzucają. W The Orb nie słyszę chóru.