EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: EPIC FAIL! :D

#961 Post autor: Adam » czw mar 01, 2012 15:29 pm

:shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#962 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw mar 01, 2012 15:35 pm

Czy to coś zmienia? Nie oceniaj, aby nie być ocenianym, to raz. Dwa, myślę, że delikatnie to ujmując, nietaktem jest, mówienie głośno na forum, o tym, o co Bladu Ciebie prosił prywatnie.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#963 Post autor: Wawrzyniec » czw mar 01, 2012 15:37 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jak chciałbym zobaczyć tych wszystkich "Adonisów', co tak drwią z Blada. Jak życie pokazuje, największą 'zabawę' mają ci wszyscy, którzy też by tak chcieli, ale ... albo ich nie chcą, albo po prostu nie mogą. Bladu, korzystaj z życia i miej w dupie zazdrośników.
Ja nie drwię z Blada i nawet cieszę się jego szczęściem. Tylko nie rozumiem dlaczego informuje całe forum o tak intymnej sprawie. :?

Chyba, że rzeczywiście chodziło tylko o przysłowiowe "zaliczenie panny" to już wtedy mniej pochwalam taką sytuację. Gdyż wtedy zamiast jakiegoś uczucia, czy też spełnienia marzeń jak to Bladu opisał, kryją się zwierzęce instynkty i myślenie fiutem zamiast mózgiem.

Ale dobrze Bladu jest szczęśliwy, forum jest szczęśliwe, więc nie ma sensu, abym się tutaj wtrącał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#964 Post autor: bladerunner22 » czw mar 01, 2012 15:37 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jak chciałbym zobaczyć tych wszystkich "Adonisów', co tak drwią z Blada. Jak życie pokazuje, największą 'zabawę' mają ci wszyscy, którzy też by tak chcieli, ale ... albo ich nie chcą, albo po prostu nie mogą. Bladu, korzystaj z życia i miej w dupie zazdrośników.

Dokładnie :) .
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#965 Post autor: Paweł Stroiński » czw mar 01, 2012 15:41 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Czy to coś zmienia? Nie oceniaj, aby nie być ocenianym, to raz. Dwa, myślę, że delikatnie to ujmując, nietaktem jest, mówienie głośno na forum, o tym, o co Bladu Ciebie prosił prywatnie.
I zwykle tak nie czynię, ale nie czuję się zobowiązany, by wobec blada postępować taktownie...

I zmienia to bardzo, bardzo wiele. Co ja mam z tego, że on się z kimś prześpi? Parę płyt? A gdzie mój honor?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#966 Post autor: Adam » czw mar 01, 2012 15:42 pm

Paweł Stroiński pisze:I zmienia to bardzo, bardzo wiele. Co ja mam z tego, że on się z kimś prześpi? Parę płyt? A gdzie mój honor?
no właśnie Bladu :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#967 Post autor: Wawrzyniec » czw mar 01, 2012 15:45 pm

A ja w sumie nie wiem czy ten cały tekst to nie jest kolejna prowokacja Blada. :? Jedyne co możemy robić to wierzyć mu na słowo, gdyż żadnych innych dowodów, że do kontaktu płciowego między Bladem, a tą dziewczyną z Tanzanii nie ma. :?

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#968 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw mar 01, 2012 15:45 pm

Wawrzyniec pisze:
Ja nie drwię z Blada i nawet cieszę się jego szczęściem. Tylko nie rozumiem dlaczego informuje całe forum o tak intymnej sprawie. :?

Chyba, że rzeczywiście chodziło tylko o przysłowiowe "zaliczenie panny" to już wtedy mniej pochwalam taką sytuację. Gdyż wtedy zamiast jakiegoś uczucia, czy też spełnienia marzeń jak to Bladu opisał, kryją się zwierzęce instynkty i myślenie fiutem zamiast mózgiem.

Ale dobrze Bladu jest szczęśliwy, forum jest szczęśliwe, więc nie ma sensu, abym się tutaj wtrącał.
Czy to miejsce na tego typu zwierzenia, to inna sprawa. Szczęście Balda też mało mnie interesuje, to jego sprawy.Chodzi o sposób i styl wypowiedzi. Można komuś powiedzieć, żeby 'wypierdalał', ale można też, że jest 'niemile widziany'. Ot, taka subtelna różnica.

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#969 Post autor: bladerunner22 » czw mar 01, 2012 15:47 pm

Paweł Stroiński pisze:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Czy to coś zmienia? Nie oceniaj, aby nie być ocenianym, to raz. Dwa, myślę, że delikatnie to ujmując, nietaktem jest, mówienie głośno na forum, o tym, o co Bladu Ciebie prosił prywatnie.
I zwykle tak nie czynię, ale nie czuję się zobowiązany, by wobec blada postępować taktownie...

I zmienia to bardzo, bardzo wiele. Co ja mam z tego, że on się z kimś prześpi? Parę płyt? A gdzie mój honor?
Płyty wysłałem Ci zaa darmo , ponieważ ich nie słuchałem , a wiem, że je lubisz i mogłem Ci sprawić radoche. A nie dlatego, żebym mógł przespać się z kobietą. Nie wiem czy śmiać czy płakać. Litości :) .

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#970 Post autor: Paweł Stroiński » czw mar 01, 2012 15:49 pm

Sam mi mówiłeś, że powinienem ci tłumaczyć to, co ci ona mówi i co chcesz jej powiedzieć, bo jak tego nie zrobię, to nie poślesz mi więcej płyt. Litości...

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#971 Post autor: bladerunner22 » czw mar 01, 2012 15:50 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Czy to miejsce na tego typu zwierzenia, to inna sprawa. Szczęście Balda też mało mnie interesuje, to jego sprawy.Chodzi o sposób i styl wypowiedzi. Można komuś powiedzieć, żeby 'wypierdalał', ale można też, że jest 'niemile widziany'. Ot, taka subtelna różnica.
Fakt , ale panowie dla mnie jesteście rodziną i czuje się tutaj na tyle dobrze , że rozmawiam swobodnie .

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#972 Post autor: Wawrzyniec » czw mar 01, 2012 15:52 pm

To skoro jesteśmy w rodzinie to może w ogóle oddzielimy ten temat, na tego typu dyskusje?

Templar

#973 Post autor: Templar » czw mar 01, 2012 15:52 pm

Bladu - pics or it didn't happen

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#974 Post autor: Wawrzyniec » czw mar 01, 2012 15:53 pm

Templar pisze:Bladu - pics or it didn't happen
Nie wiem jak Wy, ale ja tam Bladu podczas stosunku seksualnego nie chcę oglądać. :?

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#975 Post autor: Paweł Stroiński » czw mar 01, 2012 15:55 pm

Ja też nie bardzo, ale nieważne. W związku z całą tą sytuacją bladu zachowywał się tak żałośnie, że wiele u mnie stracił samą prośbą o to tłumaczenie, co jak idiota przez chwilę robiłem, a dopiero potem poszedłem po rozum do głowy.

Muszę się nauczyć asertywności.

ODPOWIEDZ