Wawrzyniec pisze:Nie rozumiem.
Rozumiem, że klikasz z okolic Berlina, nie znam tamtejszej struktury prawnej, nie wiem, czy bliższa jest polskiej, czy anglosaskiej

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zwierciadło_saskie

Wawrzyniec pisze:Nie rozumiem.
Nawet bardziej niż okolic.kiedyśgrześ pisze:Rozumiem, że klikasz z okolic Berlina
To bardziej podchodzi do tematu, który już mamy.Paweł Stroiński pisze:Tylko że o inspiracji Mozartem Hans mówi otwarcie.Turek pisze:Bez jaj, to tak wygląda:Paweł Stroiński pisze:Znajdź mi więc dowód, że czytał akurat ten komiks. I powiedz dokładnie: kiedy go czytał, w jakiej sytuacji i najlepiej daj na to zdjęcia Nolana czytającego ten tekst.
Udowodnić tę kopię musisz ty.
Hans zerżnie Mozarta a ja mam szukać zdjęć Hansa przepisującego nuty, albo umieszczającego płytę z Mozartem w odtwarzaczu ?
Nikt nie odważy się na polemikę z Georgem bojąc się naruszenia jego własności intelektualnej i wynikających z tego faktu konsekwencji natury prawnejWawrzyniec pisze:A co do rzekomego kopiowania, czy jak to niektórzy wręcz mówią "kradnięcia cudzych pomysłów", to polecam zapoznanie się z tym filmikiem. Szczególnie od 3:30 minuty, a już w wielgachnej szczególności polecam od 4:44 minuty, gdyż wtedy padają dość ważne słowa:
http://www.youtube.com/watch?v=3eMvSjDZYb4
Też to miałem, zdałem na 5 bez żadnego ściąganiaTurek pisze:W sprawach prawnych to Marasa trza pytać
A Markowi jeśli tu zagląda się pochwalę że ja też miałem "podstawy prawa" i zdałem na 4
Po drugie. W sytuacji, w której można namierzyć inne kopie albo dają je sami twórcy, to trzeba je sprawdzić nim się posądzi twórcę o kopię z czegoś, do czego się nie przyznaje albo nie ma szans przyznać.Turek pisze:Bez jaj, to tak wygląda:Paweł Stroiński pisze:Znajdź mi więc dowód, że czytał akurat ten komiks. I powiedz dokładnie: kiedy go czytał, w jakiej sytuacji i najlepiej daj na to zdjęcia Nolana czytającego ten tekst.
Udowodnić tę kopię musisz ty.
Hans zerżnie Mozarta a ja mam szukać zdjęć Hansa przepisującego nuty, albo umieszczającego płytę z Mozartem w odtwarzaczu ?
Nie zapominaj o mnie. Ja też jestem cięty na Prażan.Paweł Stroiński pisze:Jesteś po prostu na Zimmera (i nie wiedzieć czemu Nolana) cięty i nie masz zamiaru ich samych dopuścić do głosu. I to jesteś bardziej cięty niż ja na Prażan, sorry.
Wojtek pisze:No wiesz... Stary dziad, nikt nie wie co on robi, gdzie wychodzi, daje dzieciom jakieś dziwne rzeczy do jedzenia i starannie selekcjonuje sobie chłopców, których wywozi do "szkoły"