napisałbym, gdzie mam co byś wolałlis23 pisze:wolałbym, żeby recenzję napisał ktoś, komu film się w miarę podobał a nie hejter

napisałbym, gdzie mam co byś wolałlis23 pisze:wolałbym, żeby recenzję napisał ktoś, komu film się w miarę podobał a nie hejter
Wszystko zależy od wytwórni. Przykładowo Geneon wydaje podobnie jak Varese (w końcu od nich ma licencję), czyli właśnie może być średnio, choć tłoczenie i tak o niebo lepsze.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Pozwolę się zapytać, czy to normalne, że w wydaniu japońskim wkładka, to raptem 4 strony? Tyle się naczytałem, jakie to te wydania nie są, a ja dostałem niedawno swojego pierwszego 'japońca' i przyznam się, że czapki z głowy, z wrażenia mi nie zerwało
Bo co się dobrze wypowiadał na temat War Horse'a ? czytnij sobie Tomka recenzję Ataku Klonówlis23 pisze:Czyli recenzja będzie pojechana
wolałbym, żeby recenzję napisał ktoś, komu film się w miarę podobał a nie hejter
np. Tomasz Goska
Bo " Atak Klonów " to zły film jest a i muzyka Williamsa, poza paroma momentami, nie zachwyca.bladerunner22 pisze:
Bo co się dobrze wypowiadał na temat War Horse'a ? czytnij sobie Tomka recenzję Ataku Klonównp to może Ci przejdzie ochota na proszenie jegoż
.
Epic Fail, to moje Top 5 Williams EVERlis23 pisze:Bo " Atak Klonów " to zły film jest a i muzyka Williamsa, poza paroma momentami, nie zachwyca.bladerunner22 pisze:
Bo co się dobrze wypowiadał na temat War Horse'a ? czytnij sobie Tomka recenzję Ataku Klonównp to może Ci przejdzie ochota na proszenie jegoż
.
War Horse ma też liczne powtórzenia raz. że ze wcześniejszych prac Far And Away czy Ryan a dwa , że Williams znów w obrębie jednego ostu wałkuje w prawie każdym temacie utwór głowny przez to tracił np Terminal i przez to traci War Horselis23 pisze:" Atak Klonów " jest słaby muzycznie, przede wszystkim poprzez liczne powtórzenia, na uwagę zasługuje " Across the Stars ", utwór ilustrujący pościg za łowczynią nagród i temat Kamino.
Nie zauważyłem, żeby te prace traciły na licznych powtórzeniach motywów przewodnich, wręcz przeciwnie, " Terminal " bardzo lubię, min. dzięki częstej obecności głównego motywu.że Williams znów w obrębie jednego ostu wałkuje w prawie każdym temacie utwór głowny przez to tracił np Terminal i przez to traci War Horse![]()
lis23 pisze:Ale mi chodziło o powtórzenia, min. z " Mrocznego Widma " oraz o dwukrotne użycie danego utworu ( chyba w scenie ucieczki w fabryce droidów na Genosis ).
Nie no ja już po 10 wejściu genialnego co prawda tematu, myślałem , że puszcze pawiaNie zauważyłem, żeby te prace traciły na licznych powtórzeniach motywów przewodnich, wręcz przeciwnie, " Terminal " bardzo lubię, min. dzięki częstej obecności głównego motywu.