Co do muzyki, to Giacchino potraktował Johna Cartera jako pierwszą część trylogii, więc pewnie wszystkich kart tu nie pokaże, ale moja teza, że Michael już nigdy w karierze nie osiągnie poziomu 6 sezonu Lost, może lec tu w gruzach, choć nie miałbym tu nic przeciwko, aby się tak stało
JOHN CARTER - Michael Giacchino
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
Zobaczymy jak to będzie. Tak jak wierzyłem w Birda w MI, tak tu wierzę w Stantona, a że jest to bardziej autorski jego projekt, to liczę na niegłupią epicką przygodę na najwyższym poziomie i myślę, że taką dostanę
Co do muzyki, to Giacchino potraktował Johna Cartera jako pierwszą część trylogii, więc pewnie wszystkich kart tu nie pokaże, ale moja teza, że Michael już nigdy w karierze nie osiągnie poziomu 6 sezonu Lost, może lec tu w gruzach, choć nie miałbym tu nic przeciwko, aby się tak stało
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To tego będą 3 części??Mystery Man pisze:Co do muzyki, to Giacchino potraktował Johna Cartera jako pierwszą część trylogii
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Mają być, ale jedynka musi najpierw na siebie zarobićKoper pisze:To tego będą 3 części??Mystery Man pisze:Co do muzyki, to Giacchino potraktował Johna Cartera jako pierwszą część trylogii
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Łooo rany, a miałem nadzieję, że Stanton jak już spełni swoje marzenie z dzieciństwa i nakręci JEDEN film o Carterze to się za coś ciekawszego weźmie. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja pamiętam, że przy "Złotym Kompasie" też planowali robić trylogię. Więc z takimi planami trzeba być ostrożnym. Gdyż mimo, że "Johnowi Carterowi" życzę dobrze, to jednak nie budzi ten film we mnie takich emocji, jakie powinien.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jak wyjdzie coś na poziomie "Złotego Kompasu" to chyba nikt, nawet Stanton, nie będzie chciał drugiej częściWawrzyniec pisze:Ja pamiętam, że przy "Złotym Kompasie" też planowali robić trylogię. Więc z takimi planami trzeba być ostrożnym. Gdyż mimo, że "Johnowi Carterowi" życzę dobrze, to jednak nie budzi ten film we mnie takich emocji, jakie powinien.
This title will be released on March 6, 2012.
http://www.amazon.com/John-Carter-Sound ... 50&sr=8-11
Film i soundtrack wychodzą analogicznie do "Alice in Wonderland" z 2010, czyli tracklisty i klipów można spodziewać się na stronce Disneya już 6-7 lutego.
Film i soundtrack wychodzą analogicznie do "Alice in Wonderland" z 2010, czyli tracklisty i klipów można spodziewać się na stronce Disneya już 6-7 lutego.
Na oficjalnej stronie filmu pojawił się nowy 30 sek. fragment scoru
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=53404
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=53404
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
jak to u Giacchino
.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Mystery Man pisze:This title will be released on March 6, 2012.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Fajny ten klipik, ale film to dla jakichś 5-cio latek, prawdopodobnie nigdy go nie zobaczę 
Ayelet Waldman, amerykańska pisarka napisała "Just saw John Carter. It was AWESOME. Seriously. Best action movie I've seen ... maybe ever? Lush and gorgeous. Great love story. FAB!!!!", no ale scenariusz filmu przygotowywał jej mąż Michael Chabon, więc nic dziwnego, że tak jej się podobało 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Propaganda prawie jak w jedynej słusznej Korei