Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Generalnie mam wrażenie, że wielu kompozytorów ma teraz jakoś więcej projektów niż normalnie!
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
On dostaje projekty z dnia na dzień Chociażby EL&IC. Przy czym już chyba nagrywa do Moonrise Kingdom, jeszcze jeden ma w zanadrzu, a dopiero się rok zaczął. Zobaczymy ile się tego naliczy do końca roku. Zresztą nie liczy się ilość, tylko jakość
Na razie ma tylko Moonrise Kingdom, ten Spider's House gdzieś wyparował, ale jak co roku projektów wraz z nadchodzącymi miesiącami powinno być więcej, acz liczby z 2011 raczej nie pobije.DanielosVK pisze:Tylko z Desplatem coś słabo.
Jeszcze ma Cloclo. Nigdy nie mów nigdy!
Oooooo, dopiero teraz zauważyłem, że miał nawet skomponować jeszcze muzykę do nowego filmu Frearsa. Ale ze względu na nakładanie się terminów z EL&IC zastąpił go James Seymour Brett.
http://filmmusicreporter.com/2011/12/30 ... -favorite/
Grunt to być stałym współpracownikiem jakichś reżyserów. Na brak projektów się wtedy nie narzeka
Oooooo, dopiero teraz zauważyłem, że miał nawet skomponować jeszcze muzykę do nowego filmu Frearsa. Ale ze względu na nakładanie się terminów z EL&IC zastąpił go James Seymour Brett.
http://filmmusicreporter.com/2011/12/30 ... -favorite/
Grunt to być stałym współpracownikiem jakichś reżyserów. Na brak projektów się wtedy nie narzeka
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
W tym roku Gjaczin wszystkich zmiażdży, ja już czuję, że John Carter będzie po prostu epic Jeszcze tylko niecałe 60 dni czekania, mam nadzieję, że score będzie już nawet trochę wcześniej, w lutym
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
http://www.lastfm.pl/user/iTemplar
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Też czuje, że wjedzie pierwszy lepszy blockbuster z tego roku z doborową muzą i cały rok 2011 szlag trafi
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Zarzuciłem sobie zwiastun nowych Tytanów i jeśli Navar napisze do tego filmu słabą muzę bez pierdolnięcia to komp ląduje za oknem. Najlepiej gdyby poziomem epiki usytuował się gdzieś w pobliżu Agory - wtedy byłoby absolutnie cacy.
Skoro już wspomnieliśmy "Cloclo", to tu jest plakat, a premiera już 14 marca 2012. To nawet dosyć szybko dostaniemy kolejny score Desplata A potem pod koniec maja "Moonrise Kingdom" Obstawiam 5 - max. 6 projektów w tym roku.
Jakby się dokładniej przyjrzeć, jest nazwisko Desplata na plakacie
Jakby się dokładniej przyjrzeć, jest nazwisko Desplata na plakacie
Już widzę te komentarze pełne rozczarowań w grudniuDanielosVK pisze:Ależ ten rok będzie epic.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mystery Man pisze:Marianelli dla De Palmy, winno być ciekawie:
http://filmmusicreporter.com/2012/01/07 ... s-passion/
Nie żebym się narzucał, ale naprawdę widzę, że mógłbyś być fanboyem Marianellego i wtedy nie czułbyś się samotnym, że jako jedyny nie jesteś fanboyem na forum.Marek Łach pisze:Fajny rok się zapowiada.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Gregson w Total Recall a Newman w Bondzie= rok przypału chyba , no ale koniec świata, więc niespodzianki być muszą.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
bladerunner22 pisze:Gregson w Total Recall a Newman w Bondzie= rok przypału chyba .
#FUCKVINYL
Tylko "Total Recall" wszyscy oleją, bo wątpię czy jest ktoś kto na to czeka, a Bond to Bond.
Ciekawe kto skomponuje do Dredda? Mam nadzieję, że ktoś słaby.
Ciekawe kto skomponuje do Dredda? Mam nadzieję, że ktoś słaby.