HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011
No i jeżeli muzyka w filmie mi się spodoba to dlaczego nie miałbym jej dawać do TOP 10? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bo na płycie to gówno straszne? A samo poprawne działanie muzyki w filmie nie czyni jej jednym z dziesięciu najlepszych score'ów roku?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Wawrzek daj luz
Conan (Tylera Batesa), Starcie Tytanów, Iron Man i inne szajsy też dobrze grały w filmie

Conan (Tylera Batesa), Starcie Tytanów, Iron Man i inne szajsy też dobrze grały w filmie
Ostatnio zmieniony czw sty 05, 2012 22:58 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko Wy mnie nie rozumiecie.
Z tego co powiedział Templar i z tego co czytam na zagranicznych forach i stronach wynika, że materiał na wydanej płycie nijak się ma do materiału jaki słyszymy w filmie.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Oczywiście, że się ma, po prostu niektórych utworów nie ma w filmie (tych najbardziej gównianych), ale w filmie raczej nie słychać czegoś, czego nie ma na albumie, przynajmniej takich słów nie słyszałem. Z resztą, jak mówiłem, to dalej nie jest powód, by zaliczać to do 10 najlepszych score'ów. 

Fe.
- Wojteł
- John Williams
Właśnie wróciłem z imprezy (kijowej przeokrutnie) i kto zgadnie co tam grali?
Tak, zgadliście. The black Pearl z pierwszych piratów. Co ciekawe przez dłuższą chwilę zamiast technoremixu grał oryginalny utwór
Tak, zgadliście. The black Pearl z pierwszych piratów. Co ciekawe przez dłuższą chwilę zamiast technoremixu grał oryginalny utwór

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na jedno wychodzi przecież. 

Fe.
i o to chodzi. megakult. od zawsze to mówiłem. tak samo transy 1 i temat z irona mena, wszędzie lecą i promują filmówkę, łacząc kulturowo rózne pokolenia.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Masowe gówno, nie megakult. 

Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O czyżbyśmy mieli skrytego hipstera na forum.DanielosVK pisze:Masowe gówno

taaa zara wyskoczy z miną znawcy jak bodzio kaczyński - ONLY OPERA!
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Gdybym w młodości nie katował tego scoru tak fest, to bym różnicy chyba nie zauważyłDanielosVK pisze:Na jedno wychodzi przecież.

Polać mu!DanielosVK pisze:Masowe gówno, nie megakult.
Promuje - sruje. Jak już coś promuje, to chyba tylko piratów. Czy naprawdę Adamie myślisz, że ktokolwiek z tych głupich gówniarzy katujących piratów bądź ich technoremixy przerzuci się potem na jakieś Goldsmithy czy Williamsy, nie mówiąc już o mniej popularnych kompozytorach? Jeden na stu, majacy trochę oleju w glowie, sięgnie może po Gladiatora. I na tym się skończy przygoda z filmówką ludzi zaczynających od technopiratów.Adam pisze:i o to chodzi. megakult. od zawsze to mówiłem. tak samo transy 1 i temat z irona mena, wszędzie lecą i promują filmówkę, łacząc kulturowo rózne pokolenia.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Sobie jedźcie jak chcecie, ale taka prawda. 

Amen. Ale nie, trzeba znaleźć jakiś powód do bronienia gówien.Wojtek pisze:Promuje - sruje. Jak już coś promuje, to chyba tylko piratów. Czy naprawdę Adamie myślisz, że ktokolwiek z tych głupich gówniarzy katujących piratów bądź ich technoremixy przerzuci się potem na jakieś Goldsmithy czy Williamsy, nie mówiąc już o mniej popularnych kompozytorach? Jeden na stu, majacy trochę oleju w glowie, sięgnie może po Gladiatora. I na tym się skończy przygoda z filmówką ludzi zaczynających od technopiratów.

Fe.
masz zatem kiepskie rozeznanie w rynku, a ja akurat co nie co o nim wiem i możesz mi wierzyć, że to się wydatnie przekłada - zarówno pod względem marketingowym, jak i wizerunkowym i propagującym.Wojtek pisze:Promuje - sruje. Jak już coś promuje, to chyba tylko piratów. Czy naprawdę Adamie myślisz, że ktokolwiek z tych głupich gówniarzy katujących piratów bądź ich technoremixy przerzuci się potem na jakieś Goldsmithy czy Williamsy, nie mówiąc już o mniej popularnych kompozytorach? Jeden na stu, majacy trochę oleju w glowie, sięgnie może po Gladiatora. I na tym się skończy przygoda z filmówką ludzi zaczynających od technopiratów.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Wybacz Adamie, ale znam par osób które z filmówki znają jeno piratów, a jedyne po co sięgnęli by zgłebić tę muzykę, to w najlepszym przypadku metalowe aranżacje (w przypadku inteligentniejszych) i technoaranżacje (w przypadku idiotów)