Ogólnie za to co słyszałem na albumie to daję 1,5/5
A za to co w filmie to waham się pomiędzy 3,5 a 4/5

Na takim samym poziomie jak jedynka, mi się obie części ogólnie podobały, bez większych rewelacji, ale humor całkiem dobry i można się pośmiać. Parę scen jedynie było trochę nudnych, z trochę ponad 10 minut można by wywalić (film trwa ponad 2 godziny). No i jeszcze dobre sceny w lesie były, świetne ujęciaDanielosVK pisze:A film jak?
O proszę, czyli wszystko się zgadza z tym co piszą na zagranicznych portalach. Chyba byłeś na pokazie przedpremierowym, co? Ja się wybiorę w tym tygodniu i sam to ocenię. Ale jeżeli rzeczywiście muzyka w filmie mi się spodoba to nie wiem czy będę bardziej zły, czy zawiedziony, dlaczego takiej nie otrzymaliśmy na płycie.Templar pisze:Wróciłem z kina właśnie, ten kto montował album to powinien na zbity pysk wylecieć, a jeśli to sam Hansu zrobił to niech się nigdy więcej już za to nie bierzeW filmie muza jest naprawdę dobra, no normalnie wszystko inaczej niż na tym badziewnym albumie, a tego cygańskiego grania to prawie w ogóle nie było.
Ogólnie za to co słyszałem na albumie to daję 1,5/5
A za to co w filmie to waham się pomiędzy 3,5 a 4/5
No od jakiegoś czasu robią we wszystkich kinach pokazy w weeekendy to się postanowiłem w końcu wybraćWawrzyniec pisze:O proszę, czyli wszystko się zgadza z tym co piszą na zagranicznych portalach. Chyba byłeś na pokazie przedpremierowym, co? Ja się wybiorę w tym tygodniu i sam to ocenię. Ale jeżeli rzeczywiście muzyka w filmie mi się spodoba to nie wiem czy będę bardziej zły, czy zawiedziony, dlaczego takiej nie otrzymaliśmy na płycie.![]()
Nie rozumiem dlaczego Zimmer sabotuje własny soundtrack.
![]()
Wawrzyniec pisze: Nie rozumiem dlaczego Zimmer sabotuje własny soundtrack.![]()
Czyli słabyTemplar pisze:Na takim samym poziomie jak jedynkaDanielosVK pisze:A film jak?