The Iron Lady - Thomas Newman
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: The Iron Lady - Thomas Newman
Hmm a mnie kompletnie nie ruszyło przy pierwszym odsłuchu, wręcz przeciwnie. Chyba poczekam na film, bo to taki specyficzny gatunek, że taka muzyka, jaką Newman napisał może dopiero tam mnie zainteresować.
a ten czego znowu brechta? co takiego kurewsko śmiesznego Łachu napisał, poza prawdą objawioną? 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie wiem, z jakiej paki nazywasz to prawdą objawioną.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
ano toMefisto pisze:a ten czego znowu brechta? co takiego kurewsko śmiesznego Łachu napisał, poza prawdą objawioną?

ja mam zawsze cofke po nim, więc specjalnie mnie nie zaskoczyłMarek Łach pisze:Hmm a mnie kompletnie nie ruszyło przy pierwszym odsłuchu, wręcz przeciwnie.

#FUCKVINYL
To była ironia - wyraźnie zresztą słychać, gdzie głównie ta muzyka się sprawdzaDanielosVK pisze:Nie wiem, z jakiej paki nazywasz to prawdą objawioną.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
w koszu na pulpicie?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
taa tylko Maras pocisnął prawdą tak że aż oczom nie uwierzyłem
(choć oczywiście jak to w jego zwyczaju musiało byc to grzecznie i poetycko napisane, no bo to nie Brian Tyler, więc nie wypada inaczej)

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Rozumiem, że Ty ten score przesłuchałeś? 

Fe.
no, ale wyłączyłem w połowie. przecież te mulacze to jakiś dramat i jeszcze te klasyczne wstawki gdzie po 3 sekundach klikałem next track 

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No to dla mnie najlepsza część score zaczyna się właśnie od połowy albumu, dodając też fakt, że utwory klasyczne ze środka wywaliłem nawet przed przesłuchaniem.
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A więc to ten score przesłuchałeś po tym przegranym zakładzie z Broxtonem.Adam pisze:no, ale wyłączyłem w połowie. przecież te mulacze to jakiś dramat i jeszcze te klasyczne wstawki gdzie po 3 sekundach klikałem next track

#WinaHansa #IStandByDaenerys
dokładnie od The Great in Great BritainDanielosVK pisze:No to dla mnie najlepsza część score zaczyna się właśnie od połowy albumu