Wojtek pisze:Chciałem przesłuchac Rango, ale po wypowiedziach widzę, że nie warto

Kto tak powiedział.

Obadaj lepiej moją recenzję i wtedy sam zdecyduj czy chcesz słuchać czy nie. Score jest za krótki, więc jakby co wiele nie stracisz. Akurat idealnie do zrobienia sobie świątecznego drinka.
""Mund abputzen und weitermachen"
Oznacza mniej więcej tyle coL "Przemyć usta/umyć buzię, wyczyścić buzię i dalej do roboty, robić dalej, robić od nowa itd."
"Sherlock 2" nie wyszedł, ale to nie powód, aby robić od razu jakiejś tragedii i wieścić czyjś "koniec". Nie wyszło trudno, do roboty, nie załamujemy się, każdemu zdarzają się wpadki, nikt nie jest nieomylny, wszyscy jesteśmy ludźmi itd.
@ Adam & Mefsito
Nie rozumiem o co Wam chodzi.

Po pierwsze nie mam nic do tych ilustracji, ale wolę zdecydowanie te z późniejszego okresu twórczości Zimmera. Filmy nie są złe, ale większość z nich to takie na jeden raz. To porównanie z Williamsem też nie jest strawne i w ogóle niepotrzebne, gdyż i tak jeżeli chodzi o twórczość Williamsa to miałem na myśli nie tylko lata 90te.
I w ogóle dlaczego ja nagle mam się tłumaczyć z prac Zimmera, które lubię i tych które zdecydowanie bardziej wolę.
I rzeczywiście zbyt wcześnie pochwaliłem Adama, gdyż widzę, że ten już powoli beczkowóz z garażu wyciąga.