http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... iecka.html
Jan A.P. Kaczmarek
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jan A.P.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Instytut Transplantologii zaciera już ręceWawrzyniec pisze:Z ciekawości, czy Kaczmarek ma motor:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... iecka.html

-
Templar
Chyba raczej zakład przetwórstwa mięsnego, po zderzeniu przy 300 km/h to zostanie już tylko mielonkaTomasz Goska pisze:Instytut Transplantologii zaciera już ręce
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kaczmarek to muzyczny odpowiednik takiego Engela albo Tajnera. Tamci osiągnęli pojedyncze sukcesy w pracy trenerskiej po czym zostali działaczami w odpowiednich związkach. Jancio AP nie może być w żadnym PZPN, więc bawi się w organizację jakichś festiwali albo celebryctwo. Wszystkich jednak łączy typowo polskie podejście: coś osiągnąłem to ch.., więcej nie robię, teraz będę się opierdzielał za podobną kasę.Mefisto pisze:to i, że Kaczmarek jak widać JUŻ się nie zajmuje pisaniem scorów, a oni to robili jak mieli ochotę - a jeśli nie widzisz różnicy, to po co przepłacać?Adam pisze:no i? Kaczmarek jak widać juz też się pisaniem scorów nie zajmuje i co z tego, robi inne rzeczy, a co zrobił to mu nikt nie odbierze.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chociaż zaraz, czy przypadkowo Kaczmarek to nie miał komponować do tego włoskiego filmu o odsieczy wiedeńskiej ze Skolimowskim i ABC?
Nie zgodze sie Koprze z Tobą z prostego powodu. czy jest coś złego że człowiek pracuje i łapie okazje żeby się dorobić i nie musieć nic robić na starość? Nie wiem jak Ty, ale ja marze żeby nie musieć pracować aż do emerytury, i sądzę że tak samo myśli każdy Polak - ot, totolotek i własna bezludna wyspa do śmierciKoper pisze:Kaczmarek to muzyczny odpowiednik takiego Engela albo Tajnera. Tamci osiągnęli pojedyncze sukcesy w pracy trenerskiej po czym zostali działaczami w odpowiednich związkach. Jancio AP nie może być w żadnym PZPN, więc bawi się w organizację jakichś festiwali albo celebryctwo. Wszystkich jednak łączy typowo polskie podejście: coś osiągnąłem to ch.., więcej nie robię, teraz będę się opierdzielał za podobną kasę.
się okaże. ja bym na jego miejscu w to nie wchodził bo wystarczy przesledzić wiadomosci o działalności tego włoskiego producenta jak dwa ostatnie filmy puścił z dymem i nie dokończył, nie płacąc ludziom w całości.Wawrzyniec pisze:Chociaż zaraz, czy przypadkowo Kaczmarek to nie miał komponować do tego włoskiego filmu o odsieczy wiedeńskiej ze Skolimowskim i ABC?
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dziwne w Polsce to nie jest. Ale to tak jakby John Williams odpuścił po pierwszym Oscarze. Chyba jak ktoś jest prawdziwym artystą, to powinien tworzyć dalej, bo to nie tylko jego zawód ale i pasja. Muzyka, sport, kino to nie jest praca równoznaczna z urzędnikiem na poczcie, albo motorniczym na kolei. To tak jakby pół kadry Hiszpanii po zdobyciu mistrzostwa świata powiedziało: e, pieprzyć to, mamy grube miliony, najważniejszy sukces osiągnęliśmy, po co się męczyć, rozmieńmy się na drobne.Adam pisze:Nie zgodze sie Koprze z Tobą z prostego powodu. czy jest coś złego że człowiek pracuje i łapie okazje żeby się dorobić i nie musieć nic robić na starość? Nie wiem jak Ty, ale ja marze żeby nie musieć pracować aż do emerytury, i sądzę że tak samo myśli każdy Polak - ot, totolotek i własna bezludna wyspa do śmierciWięc co jest dziwnego w tym, że ktoś - co ważne że serio coś osiągnął - po jakimś czasie sobie odpuszcza?
Nie wiem jak Stonesi, bo nigdy fanem nie byłem ale Lennon to przecież do śmierci tworzył i śpiewałAdam pisze:Wiem że porównania trochę nie teges ale chodzi o zasadę wiec zapytam czy Stonsi sobie nie odpuścili? Czy Beatlesi sobie nie odpuścili? Odpuścili i to jeszcze w trakcie kariery.
Gdyby fanfara dla A2 była skrobnięta między dwoma świetnymi partyturami, to jasne, że nikt by złego słowa nie rzekł, ale patrząc na ostatnie muzyczne dokonania Kaczmarka...Adam pisze:ja wolę napisać Fanfarę Dla A2 (która może jest jakimś dobrym dżinglem, kto wie?)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wysłuchałem wczoraj krótkiej rozmowy z JAPKiem w Trójce, gdzie napomknął, że aktualnie pisze muzykę do jakiegoś filmu, w którym gra F. Whitaker. Nie chciał jednak nic więcej powiedzieć. Była już jakaś informacja na forum na ten temat? Może coś przeoczyłem. A jeśli nie, to może ktoś coś więcej wie?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
IMDB jako najnowszą produkcję wskazuje na "Tajemnice Westerplatte" - ciekawe, czy kiedykolwiek ten film powstanie, choć w TV materiały robocze z planu filmowego pokazywali. Z tego co widziałem, to będzie to skrzyżowanie Teatru TV z "Czasem Honoru" i z filmami Wołoszańskiego.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Powstanie, czy nie powstanie... Jancio ma Oscara i jest spadkobiercą Kilara, więc na kij mu nowe projekty.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tam nie wystąpił Whitaker.swordfish pisze:IMDB jako najnowszą produkcję wskazuje na "Tajemnice Westerplatte"
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
A ja myślę że z zyskiem dla muzyki filmowej będzie jak JAPK będzie organizował festiwale typu Transatlantyk. Niech już nie pisze. Wychodzą mu kupsztale:P
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie niech lepiej jeździ gdzie się da i wyciska resztki soków z tego Oscara. To mu dobrze wychodzi.
W sumie to ciekawe, że Elliot pytany o Oscara od razu zwrócił uwagę na konkurencję i pochwalił kolegów po fachu i wcale się jakoś nie wywyższał. U Kaczmarka odniosłem raczej wrażenie w stylu "Byłem najlepszy to wygrałem niech się tamci bujają". Ale "spadkobiercom Kilara" można więcej, więc mu wybaczam, po za tym miał fajne okulary.
W sumie to ciekawe, że Elliot pytany o Oscara od razu zwrócił uwagę na konkurencję i pochwalił kolegów po fachu i wcale się jakoś nie wywyższał. U Kaczmarka odniosłem raczej wrażenie w stylu "Byłem najlepszy to wygrałem niech się tamci bujają". Ale "spadkobiercom Kilara" można więcej, więc mu wybaczam, po za tym miał fajne okulary.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bo był najlepszy!!Wawrzyniec pisze:"Byłem najlepszy to wygrałem niech się tamci bujają"
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore