no dokładnieMefisto pisze:DanielosVK pisze:M. Butterfly albo Naked Lunch
Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
Re: Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Te dwie, jak to powiedziałeś, kupy są pojedynczo więcej warte od całej dyskografii Tylera razem wziętej, więc się zastanów, co piszesz. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jeżeli ową wartością miałaby tu być ilość sprzedanych płyt, to niestety Tyler wygrywa. Natomiast o sztuce nie powinno się dyskutować.DanielosVK pisze:Te dwie, jak to powiedziałeś, kupy są pojedynczo więcej warte od całej dyskografii Tylera razem wziętej, więc się zastanów, co piszesz.
Jeżeli natomiast przełożyć to jeszcze na ilość "powrotów" do danej pozycji i częstotliwości słuchania... Shore u mnie zdecydowanie przegrywa ostatnimi czasy. Osobiście częściej zdarza mi się słuchać Tylera niż tych dwóch ścieżek, więc też wiszą mi one i dyndają między nogami.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Pod tym względem jest to oczywista oczywistość, biorąc pod uwagę, że Tyler to sama masówka, a te dwa score'y to ani do łatwych, ani tworzonych dla mas nie należą. I tyle. Za to artyzmem i oryginalnością obie ścieżki zjadają wszystko Tylera na śniadanie. 
Fe.
kolejny Boguś Kaczyński? będziesz nas usilnie przekonywał że to ważniejsze ścieżki bo są ambitniejsze niż cała reszta muzyki (Tylera)?
fakty są jakie są i możesz się obrażać ale nikt tego nie słucha nie mówiąc żeby o nich ktoś jeszcze pamiętał.. no i zawsze możesz reckę sam napisać i podesłać a wtedy każda redakcja ją zamieści jeśli będzie ok i nawet w wystawione maxy nikt nie będzie ingerował wówczas 
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A skąd Ty to wiesz?ale nikt tego nie słucha
Może kiedyśno i zawsze możesz reckę sam napisać i podesłać a wtedy każda redakcja ją zamieści jeśli będzie ok i nawet w wystawione maxy nikt nie będzie ingerował wówczas
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Moje propozycje:Mefisto pisze:zbliżam się do 200 numerka na MF![]()
4 kolejne recenzje już obsadzone, na jubileuszową też mam w sumie parę pomysłów, ale może ktoś będzie miał jakieś ciekawe życzenie...?
To:

albo to:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jonsi - "We Bought a Zoo"
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ostatnio zobaczyłem, że sporo propozycji pada na głównej stronie. Więc jakby co ten temat jest dalej aktualny. A jako, że my zawsze wychodzimy naprzeciw naszym czytelnikom, zachęcam do różnych ciekawych propozycji. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Mefisto
Wawrzek, Ty lepiej o szkole myśl - podręczniki wszystkie zakupione już? 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ludziska, na dniach na stronę wskakuje moja 195 recenzja, a to oznacza że jeszcze 5 tekstów do przekroczenia magicznej liczby, którą Tomek G. i Koper już mają za sobą.
W planie na najbliższe tygodnie mam 1-2 duże nowości plus ze staroci po jednym Delerue, Sarde i Goldsmithie i w takim układzie dobiję do tekstu nr 199...
Więc z okazji swojego małego jubileuszu chciałem tradycyjnie spytać, czy macie jakieś życzenia co do mojej recenzji nr 200.
Jeśli macie jakieś pomysły na ciekawe tytuły, których brakuje na stronie, to piszcie. Jeśli propozycje będą fajne, to może więcej tekstów napiszę na zamówienie. 
Więc z okazji swojego małego jubileuszu chciałem tradycyjnie spytać, czy macie jakieś życzenia co do mojej recenzji nr 200.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
"The Game" Shore'a by się zdało. Mógłby być też jakiś Cronenberg, ale o to nie śmiem prosić.
Poza tym:
"The Quiet American" Craiga Armstronga
"The Happening" JNH
"Koyaanisqatsi" Glassa
Poza tym:
"The Quiet American" Craiga Armstronga
"The Happening" JNH
"Koyaanisqatsi" Glassa
Fe.
z całym szacunkiem ale nie dość że nie macie prawie nic Barryego, to tym większa zgroza że nie macie sporej części BondówMarek Łach pisze:Więc z okazji swojego małego jubileuszu chciałem tradycyjnie spytać, czy macie jakieś życzenia co do mojej recenzji nr 200.Jeśli macie jakieś pomysły na ciekawe tytuły, których brakuje na stronie, to piszcie. Jeśli propozycje będą fajne, to może więcej tekstów napiszę na zamówienie.
NO CD = NO SALE