Nie, no... Box Treka, ale nie z muzyką Jerry'ego. Mówiło się o serialu, a to Courage, Steiner, Fried, Kaplan, Fielding i inni. Goldsmith napisał "tylko" do pięciu filmów i motyw do Voyagera. Zaaranżował też na nowo swój motyw filmowy do The Next Generation.Adam pisze:ludziom się box Star Treka i Jaws 2 marzył![]()
JERRY GOLDSMITH - GREMLINS (COMPLETE - 2CD) - FSM
Re: JERRY GOLDSMITH - GREMLINS (COMPLETE - 2CD) - FSM
no wiec właśnie o takowym boxie sobie ludzie snuli mroznki - startreków goldsmitha w wersji expanded.
#FUCKVINYL
Ale nuuuda te Gremliny... Zupełnie zbędne to wydanie.
Ja mam oryginalny BOX "Jerry Goldsmith 40 Years of Film Music" i tam jest bombowa, niemal 8-minutowa suita z tego filmu.
Starcza mi w zupełności
Ja mam oryginalny BOX "Jerry Goldsmith 40 Years of Film Music" i tam jest bombowa, niemal 8-minutowa suita z tego filmu.
Starcza mi w zupełności

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Amen brother!Turek pisze:Ale nuuuda te Gremliny... Zupełnie zbędne to wydanie.
Starcza mi w zupełności

Ja też się podpisuję pod tym - 8-minutowa suita przygotowana przez Goldsmitha na koncert w 1987 roku (zawarta i na "40 Years" i na "Goldsmith Conducts Goldsmith") to najlepsze 8 minut muzyki z "Gremlinów". A nowe wydanie FSM również mnie potwornie wynudziło...

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
complete za completem, nuda pogania nudę, ale nikt widocznie tego nie rozumie
, żadna z wytwórni nie pojmuje, że 80 % completów to ,,srogie gówna''
.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Które dobrze się sprzedają, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi http://www.youtube.com/watch?v=VAli2gis ... re=related
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=1976muaddib_dw pisze:Które dobrze się sprzedają, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
I co sugerujesz, że wydając Gremliny wierci dziurę w dnie już tonącego statku
Nie wydaje mi się http://www.youtube.com/watch?v=-2LBqJO9H_w.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Świąteczny żarcik pod wpływem alkoholu, a ty tak poważniemuaddib_dw pisze: I co sugerujesz, że wydając Gremliny wierci dziurę w dnie już tonącego statku Nie wydaje mi się

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Po waszych wypowiedziach jestem ciekaw czy Althazan zmienił zdanie:
Chyba dużymi krokami nadchodzą... GREMLINY!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wreszcie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie dadzą bez limitu lub minimum 10 000 szt.
Zbliża się, zbliża...
Wszyscy próbują być awangardowi i idą na opak- zamiast skracać to wydłużają sobie.complete za completem, nuda pogania nudę, ale nikt widocznie tego nie rozumie, żadna z wytwórni nie pojmuje, że 80 % completów to ,,srogie gówna''
.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
No przecie się nie uruchomiłem jeszczekiedyśgrześ pisze:Świąteczny żarcik pod wpływem alkoholu, a ty tak poważniemuaddib_dw pisze: I co sugerujesz, że wydając Gremliny wierci dziurę w dnie już tonącego statku Nie wydaje mi się

Te okrzyki i orgazmy to nie moje były, ale ja zdania nie zmieniam: mnie się kompletna wersja Gremlinów bardzo podoba. W porównaniu do wydania Geffen-a to jak syrenka i nowe bmw... Dźwięk świetnie odrestaurowany, temat super, a że dzisiejsza młodzież cierpliwości nie ma do klasyków...? Cóż, nie każdy musi od razu słuchać Prokofiewa...czoug pisze:Po waszych wypowiedziach jestem ciekaw czy Althazan zmienił zdanie

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Bez przesady, Gremlins obok Karateków z kanionu żółtej rzekimuaddib_dw pisze:Te okrzyki i orgazmy to nie moje były, ale ja zdania nie zmieniam: mnie się kompletna wersja Gremlinów bardzo podoba. W porównaniu do wydania Geffen-a to jak syrenka i nowe bmw... Dźwięk świetnie odrestaurowany, temat super, a że dzisiejsza młodzież cierpliwości nie ma do klasyków...? Cóż, nie każdy musi od razu słuchać Prokofiewa...

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Święte słowa TomkuAlthazan pisze:Te okrzyki i orgazmy to nie moje były, ale ja zdania nie zmieniam: mnie się kompletna wersja Gremlinów bardzo podoba. W porównaniu do wydania Geffen-a to jak syrenka i nowe bmw... Dźwięk świetnie odrestaurowany, temat super, a że dzisiejsza młodzież cierpliwości nie ma do klasyków...? Cóż, nie każdy musi od razu słuchać Prokofiewa...czoug pisze:Po waszych wypowiedziach jestem ciekaw czy Althazan zmienił zdanie

Zastanów się Grześ kogo w końcu cytujeszkiedyśgrześ pisze:Bez przesady, Gremlins obok Karateków z kanionu żółtej rzekimuaddib_dw pisze:Te okrzyki i orgazmy to nie moje były, ale ja zdania nie zmieniam: mnie się kompletna wersja Gremlinów bardzo podoba. W porównaniu do wydania Geffen-a to jak syrenka i nowe bmw... Dźwięk świetnie odrestaurowany, temat super, a że dzisiejsza młodzież cierpliwości nie ma do klasyków...? Cóż, nie każdy musi od razu słuchać Prokofiewa...to jedyne pozycje na jakie zabrała mnie do kina moja śp. Matka, tak więc z tematem związany jestem sercem, natomiast rozum podpowiada, że na 15 minutach poprzedniej edycji jest wszystko co było w tym scorze interesujące