kto Ci tak powiedział? przecież całą gawiedź pecetowa się śmiała z konsolowców, bo po roku czekania dostali gierkę z ulepszoną grafą i poprawionymi bagami co stwierdziło samo rockstar. na zajebistym pc gra wyglądała lepiej niż na ps3 come onTemplar pisze:Lepiej konsolę kup, założę się, że na PC wyjdzie z co najmniej półrocznym opóźnienie i do tego lipną optymalizacją..Adam pisze:cza będzie kompa zmienic
GTA V - Tangerine Dream & Varius Artists
Re: SPOILER - MEGAKULT NADCHODZI
NO CD = NO SALE
-
Templar
No ja mam zarówno na PS3, jak i na PC i jakoś dużej różnicy nie widzę, nie mówiąc już o tym, że jak dam wszystko na maksa w ustawieniach to mam 20-30 FPS-ów, a w Crysisie 2, który wygląda znacznie lepiej mam po ok. 50Adam pisze:kto Ci tak powiedział? przecież całą gawiedź pecetowa się śmiała z konsolowców, bo po roku czekania dostali gierkę z ulepszoną grafą i poprawionymi bagami co stwierdziło samo rockstar. na zajebistym pc gra wyglądała lepiej niż na ps3 come ongrałem u kumpla godzinami na quadzie z nvidią sli więc wiem co mówie. konsolowcy przecież po roku afery robili z tego powodu że dostali jako pierwsi niedokończony produkt
także mi się nie spieszy, gra na pieca wyjdzie bankowo bo to jest po prostu taki biznes.
jak masz słabego kompa to nie moja winaTemplar pisze:No ja mam zarówno na PS3, jak i na PC i jakoś dużej różnicy nie widzę, nie mówiąc już o tym, że jak dam wszystko na maksa w ustawieniach to mam 20-30 FPS-ów,
NO CD = NO SALE
-
Templar
Gdybym miał słabego kompa, to by Crysis nie działał mi na full detalachAdam pisze:jak masz słabego kompa to nie moja winawszędzie pisali że o wiele lepiej wyglądała czwórka na peceta, to prawda oficjalna i ogólnie znana tak na portalach konsolowych jak i piecowych. i co za problem pada do kompa podpiąć? całe zycie ludzie tak robili dopóki nie nadeszła ps1
Wersja na PS3/X360 miała średnią 98% - http://www.metacritic.com/game/playstat ... ft-auto-iv
A na PC już tylko 90% - http://www.metacritic.com/game/pc/grand-theft-auto-iv
Re: GTA 5 - MEGAKULT IS COMING
ale oceny na pc spadły przez sterowanie, bo jasnym jest że w czwórce wprowadzono wiele bajerów i cięzko na klawiaturce pykać 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Już jest 
http://www.rockstargames.com/videos/video/8001
Będzie Los Santos, ale widać też góry, lasy itp., mówiąc krótko będzie miazga. Szkoda, że nie podali kiedy premiera, już nie mogę się doczekać
http://www.rockstargames.com/videos/video/8001
Będzie Los Santos, ale widać też góry, lasy itp., mówiąc krótko będzie miazga. Szkoda, że nie podali kiedy premiera, już nie mogę się doczekać
ja pierdziu jak ta giera będzie wyglądać
no i poza budowlami miasta będą góry i pustynia.. czyli Los Angeles jednak, obstawiali, i ja tez, Moskwe albo Vegas 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Podobno głos w trailerze to... Tommy Vercetti! Czyżby przeprowadził się na starość do San Andreas, tylko teraz miałby już 60 lat, chyba nie będziemy dziadkiem grać 
możliwe, btw ten starszy gośc na balkonie jest nawet podobny! może będzie bosem wszystkich a na końcu marnie skończy 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Może jednak będzie nie tylko Los Santos:

Na tablicy rejestracyjnej widać SAN ANDREAS, może pokazali nam tylko kawałek tego co zobaczymy i będzie też San Fierro i Las Venturas

Na tablicy rejestracyjnej widać SAN ANDREAS, może pokazali nam tylko kawałek tego co zobaczymy i będzie też San Fierro i Las Venturas
Ostatnio zmieniony śr lis 02, 2011 18:59 pm przez Templar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mefisto
komp mi się zawiesił na tym trailerze z wrażenia - chyba trzeba będzie kupić cały sprzęt tylko dla tej gry, daaamn
-
Templar
Kilka dni temu takie coś pojawiło się na 4chanie:

Ciekawe czy to prawda, jakby rzeczywiście były 3 miasta, całe SA to by była miazga
Ciekawe tylko jakby to zmieścili na DVD Xbox'a, na Blu-Ray'u można upchać do 128GB, ale na DVD już tylko 9GB i np. L.A. Noire na X'a było na 3 płytach. Jakby dali całe SA to by była żonglerka 10 płytami 

Ciekawe czy to prawda, jakby rzeczywiście były 3 miasta, całe SA to by była miazga
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Miazga, Miażdży, Miazga i zmiażdżony Templar:

Ja tam czekam na radio GTA5- soundtracks

Ja tam czekam na radio GTA5- soundtracks
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Templar potwierrdzone 
Głos w trailerze to Liotta, a on podkładał głos Vercetiemu
Tomi będzie głównym bosem 
Głos w trailerze to Liotta, a on podkładał głos Vercetiemu
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Adam, sprzedałeś skarby i kupiłeś konsolę? 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy