OKŁADKI - Wielka Baza Danych
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: OKŁADKI - Wielka Baza Danych
Tak, jakiś klon Final Fantasy zdaje się.
http://www.youtube.com/watch?v=C14gQuQt ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=BHKHcSPMfl4
http://www.youtube.com/watch?v=C14gQuQt ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=BHKHcSPMfl4
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wygląda słodko
A to żółto to rzeczywiście może być jakaś nakładka. Zresztą jest to chyba częsta praktyka wśród japońskich płyt. Ja mam tak np. ze "Sky Crawlers".
Ta okładka jest tekturowa:

A pod nią mamy już normalne CD z taką okładką:

Ta okładka jest tekturowa:

A pod nią mamy już normalne CD z taką okładką:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Re: Re:
nie mam tej płyty i nigdy jej nie widziałem, ale rozwiązanie tej sprawy może być takie jak na zupełnie innej płycie, którą akurat posiadam:
NAOKI SATO - WATERBOYS (Universal Music Japan) :
cały tekst na tej białej okładce i ta odwrócona noga są puste w środku - to są wycięte formy, a po otwarciu tej białej pierwszej strony książeczki jest okładka normalna z tym samym tekstem już nadrukowanym i z wizerunkiem morza, które widać szczególnie nawet teraz wewnątrz tej odwróconej nogi. tak więc podejrzewam, że to wyżej to podobny zabieg - strona pierwsza ta żółta ma wycięty w sobie ten jeden kwadracik i jak się to otworzy to jest przednia okładka.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wawrzyniec pisze:Zresztą jest to chyba częsta praktyka wśród japońskich płyt.
M.in. Kod Da Vinci taką ma.

Kupowana w Europie?Ja mam tak np. ze "Sky Crawlers".
Nic mi się nie otwiera.Adam pisze:NAOKI SATO - WATERBOYS (Universal Music Japan) :
![]()

A tutaj dwie ciekawostki z innej beczki:

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
mi działa. mówiłem o tym cd - http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=UPCH-1284Bucholc Krok pisze:Nic mi się nie otwiera.Ale to chyba Otaku ma coś nawalone, bo przez przeglądarkę też się nie da wejść na ich stronę.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tego w Europie nie można zdobyć. Sprowadzana z Japonii przez Althazana ma się rozumiećBucholc Krok pisze:Kupowana w Europie?Ja mam tak np. ze "Sky Crawlers".

Ciekawe te hentaiowe okładki coś zapodał.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie się zdaje, że to wszystko zostało nadrukowane na nakładkę. Wzór puzli jest cokolwiek skomplikowany i przy ciągłym ściąganiu mogłoby się coś uszkodzić. No ale to tylko gdybanie..Adam pisze:tak więc podejrzewam, że to wyżej to podobny zabieg - strona pierwsza ta żółta ma wycięty w sobie ten jeden kwadracik i jak się to otworzy to jest przednia okładka.
Może to tylko taka zachęta do kupna, a sama płyta to jakaś bublowata składanka. Nie mam pojęcia.Wawrzyniec pisze:Ciekawe te hentaiowe okładki coś zapodał.
Możecie je powiększyć. Ja mam mały monitor i większe mi go rozsadzają. Wystarczy w adresie do okładki zmienić 300 na np. 500. Czasami 1200 tez wchodzi, ale nie sprawdzałem.
Ostatnio zmieniony wt paź 11, 2011 20:20 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
e tam, ten wzorek jest po prostu wycięty i tyle, a ta żólta strona to pierwsza strona książeczki.Bucholc Krok pisze:Mnie się zdaje, że to wszystko zostało nadrukowane na nakładkę. Wzór puzli jest cokolwiek skomplikowany i przy ciągłym ściąganiu mogłoby się coś uszkodzić. No ale to tylko gdybanie..
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Raczej nakładka? Bo książeczka jest cała niebieska?
w Waterboys też mam całą niebieską książeczkę, a pierwsza jej strona którą widzisz jest biała 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Niech Intrada zmieni naczelnego grafika. Tak skaszanić czcionki to nawet s.pl w swoich wydaniach nie potrafił.
Fright Night jeszcze daje radę, ale w "Funeral Home" napis "composed and conducted by Jerry Fielding" to jak z innej bajki.

Fright Night jeszcze daje radę, ale w "Funeral Home" napis "composed and conducted by Jerry Fielding" to jak z innej bajki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Fright Night" mi się podoba, gdyż jest to kalka plakatu. A Fielding mi się podoba, chociaż za pierwszym razem nie zwróciłem uwagi na tę beznadziejną czcionkę.