Wawrzyniec pisze:Dobra, zamiast sobie nawzajem dokuczać to ja mam pytanie i też niby patriotyczne. Tylko zamiast zajmować się tym filmem Hoffmana i muzyką Dębskiego, to uważam, że przy tym całym hypie z "Najważniejszą Bitwą we Wschechświecie", zapominamy o najnowszym filmie Agnieszki Holland "In Darkness" (W Ciemności). W sumie ten film i to nie tylko ze względu na panią reżyser zapowiada się lepiej od "Bitwy Warszawskiej". Ciekaw tylko jestem jak się będzie prezentowała oprawa muzyczna za którą odpowiada nieznany mi Antoni Łazarkiewicz? I tutaj pewnie Adam, jako specjalista, ekspert i promotor polskiej muzyki filmowej, może mi coś więcej na temat tego pana powie i oceni jak widzi szanse na dobry score?
Antek to spoko gość, umawiam się z nim na wywiad od dawna i jakoś nie możemy sie dograć.. Ale Ty masz do niego Wawrzku bliżej

to bliska rodzina rezyserki, bo Hollandówna jest jego ciotką. Pisze spoko muze, tylko mało ma wydanej.
Ma pokażną filmografię i kilka fajnych imo scorów na koncie:
http://filmpolski.pl/fp/index.php/1114385
Polecam zapoznać się z wydanymi scorami bo jest ich mało - Na Koniec Świata (duet z dziewczyną szamana) , 0_1_0, Winterreise (varese EU) oraz szczególnie Ekipa jako pierwsza. Nie są to żadne geniusze, ale facet ma spory talent. Poziom Lorenca czy Dębskiego obecny i dawny jest oczywiście dla niego na razie nieosiągalny, ale z młodego pokolenia radzi sobie imo najlepiej w filmach, choć konotacje rodzinne pozwoliły mu w ogóle zaistnieć, bo ciotka czekała aż Antoś będzie pełnoletni i podziękowała wówczas Kaczmarkowi
Na płycie z Kopii Betowena jest tylko End Credits a reszta zapchajdziury plumkającego Szopena. Resztę ma niewydanych - najbardziej szkoda Janosika, który po samym filmie oceniam na jego najlepszy score.
A więcej możesz dowiedzieć się i posłuchać na jego bardzo profesjonalnej oficjalnej stronie..