CONAN THE DESTROYER COMPLETE RE-REC by TADLOW
Re: CONAN THE DESTROYER COMPLETE RE-REC by TADLOW

NO CD = NO SALE
Ale nie da się powiedzieć, że TERAZ ludzie nie wiedzą o nadchodzących oryginalnych Conanach - a w klasyfikacjach sprzedaży sklepów amerykańskich rerec Conana jest cały czas w czołówce... 

Adam pisze:ja wolę oryginał od rereca
Nie rozumiem też nazywania re-reców "podróbami". Przecież to kolejne nagranie. Każde nagranie klasyki też winno być podróbą jeśli np. symfonie Leonarda Bernsteina nagrał Karajan. To podróba, bo przecież kompozytor nie dyrygował.Adam pisze:moje varese wymięka!
Co do tej ignorancji to chodziło mi o te teksty, że niby czego to Fitzpatrick nie musi wymyślać itd.Adam pisze:a niby dlaczego? ludzie mają wybór.. ja wolę oryginał od rereca i mam do tego prawo, tak po prostu z zasady, bo nie lubię podrób jeśli mam możliwość kupić oryginał stąd też jak pisałem tylko czekam na wyjście Barbariana i rerec idzie na sprzedaż. Co w tym żenującego że ktoś nie lubi rereców i traktuje je jako niechcem ale muszem (dopóki tylko one są dostępne)?
Ostatnio zmieniony śr wrz 21, 2011 17:07 pm przez Turek, łącznie zmieniany 2 razy.
Podasz jakieś źródło ?Althazan pisze:Ale nie da się powiedzieć, że TERAZ ludzie nie wiedzą o nadchodzących oryginalnych Conanach - a w klasyfikacjach sprzedaży sklepów amerykańskich rerec Conana jest cały czas w czołówce...
A choćby tu:Turek pisze:Podasz jakieś źródło ?
http://www.moviemusic.com/search/top-se ... undtracks/
nie wiem czym tu się chwalić skoro na pierwszych miejscach jest takie commando np. - ile ten sklep tego dostał? 1/5 nakładu? mniej? więcej? to i tak mało, ledwie parę setek szt. 

NO CD = NO SALE
To jedynie świadczy o tym, że pomimo upływu długiego czasu rerec Conana nadal się dobrze sprzedaje - mimo informacji o planowanym wydaniu oryginalnej ścieżki. Nawet w porównaniu z ostatnimi nowościami, hitami, itp itd...Adam pisze:nie wiem czym tu się chwalić skoro na pierwszych miejscach jest takie commando
A ile sklep dostał czegokolwiek to i tak nie ma znaczenia, bo wszystkiego dostaje proporcjonalnie mało/dużo.

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
to że lepiej się sprzedaję, niż taka nowość jak Potter Desplata to nie znaczy, że jest to muzyka lepszaAlthazan pisze:To jedynie świadczy o tym, że pomimo upływu długiego czasu rerec Conana nadal się dobrze sprzedaje - mimo informacji o planowanym wydaniu oryginalnej ścieżki. Nawet w porównaniu z ostatnimi nowościami, hitami, itp itd...Adam pisze:nie wiem czym tu się chwalić skoro na pierwszych miejscach jest takie commando
A ile sklep dostał czegokolwiek to i tak nie ma znaczenia, bo wszystkiego dostaje proporcjonalnie mało/dużo.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Nikt tu nie mówi o tym jaka muzyka lepsza, tylko daję przykład na to, że ludzie wiedząc o zbliżającym się wydaniu oryginalnego Conana i tak kupują re-rec.bladerunner22 pisze:to że lepiej się sprzedaję, niż taka nowość jak Potter Desplata to nie znaczy, że jest to muzyka lepsza
obawiam się że jak ktos nie siedzi na wiadomych forach czy portalach to tego nie wie, a rerec jest ogólno dostępny wciąż 

NO CD = NO SALE
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
W końcu jakiś sensowny argument.bladerunner22 pisze:to że lepiej się sprzedaję, niż taka nowość jak Potter Desplata to nie znaczy, że jest to muzyka lepsza
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W którym miejscu siedzisz? Coś nie mogę znaleźć.Turek pisze:No i fotki z sesji
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak robił zdjęcia, to chyba nie dziwne, że go na nich nie ma, Bucholc, HELOOOOŁ!

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O rany, duch na drugiej fotce 

#WinaHansa #IStandByDaenerys