Kamalę Harris popiera najpopularniejsza celebrytka Ameryki, która Sama mogłaby wygrać wybory, czyli Tylor Swift a jest jeszcze Lady Gaga, itp. Celebryci związani z Disneyem też popierają Harris, więc może nie przypadkowo dokument o Williamsie jest właśnie na D+?
John Williams
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: John Williams
Bo ja wiem, czy nie będą miały znaczenia?
Kamalę Harris popiera najpopularniejsza celebrytka Ameryki, która Sama mogłaby wygrać wybory, czyli Tylor Swift a jest jeszcze Lady Gaga, itp. Celebryci związani z Disneyem też popierają Harris, więc może nie przypadkowo dokument o Williamsie jest właśnie na D+?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Jak chcesz, to uznawaj to za gdybanie.Adam pisze: ↑wt lis 05, 2024 19:56 pmNo i co z tego.Pawel P. pisze: ↑wt lis 05, 2024 19:51 pmA Arnold juz w 2016 roku zapowiedzial: ‘I Will Not Vote for the Republican Candidate for President’
https://variety.com/2016/biz/news/arnol ... 201882915/
A teraz powiedział, że ani tego, ani tej nie popiera, no ale musi oddać głos więc mu padło w losowaniu na Kamale.
Jest masa rozczarowanych wyborców Bidenem, którzy na niego głosowali, a w tych wyborach poparcia celebrytów dla jednej i drugiej strony nie będą miały znaczenia, bo zadecydują głosy patusów i biedoty. Ich celebryci nie interesują.
Tak więc, nie wiemy czy Williams w ogóle głosuje i nie wiemy na kogo. Możemy sobie tylko pogdybać, bo kiedyś to u niego było.....
Domyślam się, że ten tekst o losowaniu u Arnolda to taka Twoja licentia poetica, ale tak się rodzą fake newsy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dlatego ja mogę się mylić, ale nie jestem pewny czy strategia Kamali, aby otaczać się celebrytami poskutkuje. Tym bardziej, że coś za bardzo na swoich wiecach wyborczych otaczała się w i jej imieniu przemawiało, sporo uczestników imprez u P. Diddy'ego jak Beyonce czy Jennifer Lopez. Dlatego nie wiem czy to pomogło jej zdobyć wyborców.
Niby tak, ale tylko przypomnę, że swego czasu Kim sięgną po muzykę Jeremy Soule'a z Elder Scrolls IV: Olivion.Koper pisze: ↑wt lis 05, 2024 19:45 pmSorry, Big John, ale w kwestii patriotycznej propagandy, jeszcze trochę brakuje do Korei Północnej. Tam to jest energia w tych propagandowych pieśniach, że aż od razu cały naród wskakuje w kamasze i leci napierdzielać imperialistów z zachodu.
youtu.be/M8m1oDXFi_w
youtu.be/wKC0vB5PfNY
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie. tydzień temu ogłosił, że nie jest za żadnym z dwóch nazwisk, no ale obowiązek demokratyczny musi spełnić, więc...
są celebryci, którzy wprost ogłosili, że np. nie głosowali wcześniej na Trumpa, ale teraz to zrobią, albo na odwrót - głosowali na niego wcześniej, ale teraz już tego nie zrobią.
dlatego powtarzam - możemy sobie tylko gdybać, bo nawet nie wiadomo od czasu Obamy, czy Williams w ogóle chodzi na wybory, a co dopiero na kogo głosował/uje.
NO CD = NO SALE
jakby tak było, to 99% młodych kobiet, fanek Taylor, by głosowało na Kamalę. A jakoś statystyki procentowe temu mocno przeczą. Poparcie celebrytów miało znaczenie, gdy wybory były kwestią mody, jak przy Obamie.lis23 pisze: ↑wt lis 05, 2024 20:07 pmBo ja wiem, czy nie będą miały znaczenia?
Kamalę Harris popiera najpopularniejsza celebrytka Ameryki, która Sama mogłaby wygrać wybory, czyli Tylor Swift a jest jeszcze Lady Gaga, itp. Celebryci związani z Disneyem też popierają Harris, więc może nie przypadkowo dokument o Williamsie jest właśnie na D+?![]()
Dziś nie ma to żadnego znaczenia, tym bardziej gdy widzimy, że około 3/4 najpopularniejszych osób popkultury poparło Kamalę (żaden kandydat to tej pory nie miał aż tak dużo poparcia od celebrytów, jak ona - nawet Obama), a nic jej to nie daje w sondażach.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Patrząc jaki John Williams jest patriotyczny i jak kocha Amerykę, gdzie chór śpiewa:
This land is your land, this land is my land
From California, to the New York Island
From the redwood forest, to the gulf stream waters
This land was made for you and me
... to bym się zdziwił, gdyby nie brał udział w wyborach:
youtu.be/7t2LGv-iR1Y
- lis23
Kobiety będą głosować bo chodzi o aborcję i o głośny wyrok, który wywrócił wszystko do góry nogami, więc ich głosy Harris ma jak w banku 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Uprościłeś to trochę, bo jednak napisał: "Najpierw jestem Amerykaninem, a dopiero później Republikaninem. To dlatego w tym tygodniu zagłosuję na Kamalę Harris i Tima Walza. Robię to, bo czuję, że wielu z was, tak jak ja, nie poznaje tego kraju. Macie prawo być wściekli”. W innym wywiadzie to rozwinąl i zachęcal też do glosowania na Kamalę, i dodał, że jesli Trump wygra, będzie kontynuowal dzielenie Amerykanów.Adam pisze: ↑wt lis 05, 2024 20:22 pmnie. tydzień temu ogłosił, że nie jest za żadnym z dwóch nazwisk, no ale obowiązek demokratyczny musi spełnić, więc...
są celebryci, którzy wprost ogłosili, że np. nie głosowali wcześniej na Trumpa, ale teraz to zrobią, albo na odwrót - głosowali na niego wcześniej, ale teraz już tego nie zrobią.
dlatego powtarzam - możemy sobie tylko gdybać, bo nawet nie wiadomo od czasu Obamy, czy Williams w ogóle chodzi na wybory, a co dopiero na kogo głosował/uje.
Nie przypuszczałem, że taka dyskusja się z tego zrobi. Dla mnie to oczywiste, ze JW ma demokratyczne poglądy, dla Ciebie to gdybanie. Luz.
Kończę na tym, to nie jest miejsce na takie dyskusje.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A już całkiem na poważnie, to można się nabijać, że po przesłuchaniu tego albumu nasz owczarek niemiecki przemieni się w amerykańskiego orła bielika, ale jak na Johna Williamsa przystało, strasznie to wpada w ucho! I od wczoraj słucham tego albumu na okrągło i nawet teraz pisząc tego posta go słucham.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Wpada, bo to są bardzo załużone i popularne w Ameryce utwory, bardzo przyjemnie zaranżowane i wykonane - w tym Coplanda i Bernsteina - pieśń Williamsa jest tam jedyną nowością.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Yhy, jakby w Polsce kobiety nie głosowały na PiS czy na konfę.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dokładnie. Najwiecej % młodych kobiet u nas głosowało na konfę, co dla mnie jest do dziś największym mindfuckiem tych wyborów..
NO CD = NO SALE
- lis23
Eeee ... Akurat w ubiegłym roku zarówno młodzi jak i kobiety głosowały na obecny Rząd, Konfederacja zliberalizuje im aborcję?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Lisu czy Ty czytałeś w ogole wyniki naszych wyborów
bo jak widać nie..
Z młodych kobiet poniżej 30stki które wzięły udział w wyborach, tłumy zagłosowało na Konfę
https://wydarzenia.interia.pl/wybory/pa ... Id,6881782
https://dorzeczy.pl/amp/596397/wybory-d ... ewica.html
Z młodych kobiet poniżej 30stki które wzięły udział w wyborach, tłumy zagłosowało na Konfę
https://wydarzenia.interia.pl/wybory/pa ... Id,6881782
https://dorzeczy.pl/amp/596397/wybory-d ... ewica.html
NO CD = NO SALE