A co do tego, czy takie skarpetki przystoi, czy nie przystoi założyć - to jest kwestia kulturowa. I nie mówię tutaj o różnicach kulturowych np. między kontynentami, tylko między różnymi grupami społecznymi. Ty i Twój tata jesteście w tej samej grupie poglądowej (jak mniemam), więc ani on takich skarpetek nie założy, ani Ty ich nie założysz, ani żaden z Was nie będzie popierał ich zakładania. A inni założą i będzie się im to podobało. Większość na takie rzeczy nie zwróci nawet uwagi
Hans Zimmer
-
hp_gof
Re: Hans Zimmer
Uwielbiam te etykietki
"Prawdziwy, twardy facet"
A w środku kryje się mięciutkie serduszko
Nie mówię teraz o Twoim ojcu, tylko o facetach w ogóle. W ogóle zachowania mężczyzn i interakcje między nimi są bardzo ciekawe w obserwacji (#nohomo).
A co do tego, czy takie skarpetki przystoi, czy nie przystoi założyć - to jest kwestia kulturowa. I nie mówię tutaj o różnicach kulturowych np. między kontynentami, tylko między różnymi grupami społecznymi. Ty i Twój tata jesteście w tej samej grupie poglądowej (jak mniemam), więc ani on takich skarpetek nie założy, ani Ty ich nie założysz, ani żaden z Was nie będzie popierał ich zakładania. A inni założą i będzie się im to podobało. Większość na takie rzeczy nie zwróci nawet uwagi
Więc trudno ocenić, kto ma rację. W końcu żyjemy w wolnym kraju. Dlatego dobrze jest nie generalizować i stosować formułę "moim zdaniem" albo "ja bym nie założył, bo to i tamto". Choć nie odbieraj tej uwagi jako wymuszanie na Tobie poprawności politycznej czy coś
Po prostu lubię ścierać się z Tobą poglądami 
-
Mefisto
Przede wszystkim, to przy takiej pozycji, jaką mają i Hansu i Bush oraz mamonie, jaką łoją, to mogą sobie nosić co im się podoba i mieć wszystko w dupie 
Trochę z tym żartowałem. Sam w to nie wierzę do końca, bo często Ci (szczególnie uważający się za takowych) faceci, są tylko takimi na pokazhp_gof pisze:Uwielbiam te etykietki"Prawdziwy, twardy facet"
A w środku kryje się mięciutkie serduszko
Nie mówię teraz o Twoim ojcu, tylko o facetach w ogóle. W ogóle zachowania mężczyzn i interakcje między nimi są bardzo ciekawe w obserwacji (#nohomo).
I na pewno nie raz się jeszcze zetrzemyhp_gof pisze:A co do tego, czy takie skarpetki przystoi, czy nie przystoi założyć - to jest kwestia kulturowa. I nie mówię tutaj o różnicach kulturowych np. między kontynentami, tylko między różnymi grupami społecznymi. Ty i Twój tata jesteście w tej samej grupie poglądowej (jak mniemam), więc ani on takich skarpetek nie założy, ani Ty ich nie założysz, ani żaden z Was nie będzie popierał ich zakładania. A inni założą i będzie się im to podobało. Większość na takie rzeczy nie zwróci nawet uwagiWięc trudno ocenić, kto ma rację. W końcu żyjemy w wolnym kraju. Dlatego dobrze jest nie generalizować i stosować formułę "moim zdaniem" albo "ja bym nie założył, bo to i tamto". Choć nie odbieraj tej uwagi jako wymuszanie na Tobie poprawności politycznej czy coś
Po prostu lubię ścierać się z Tobą poglądami

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co to niby się tutaj dzieje?
Widzę, że od "afery skarpetkowej" kolejne pojazdy po Zimmerze. Przede wszystkim jak Mefisto słusznie zauważył, Zimmer ma taką pozycję, że może chodzić w czym mu się podoba. Plus nie jest to pierwszy przypadek, kiedy jakiś artysta za pomocą ubioru chce się wyróżnić. Tak było zawsze przez setki lat.
Plus nie ma też żadnej definicji skarpetkowej, poza tą, że skarpetki powinny być czyste, nie śmierdzieć i nie mieć dziur.
Listy Wojtka, pozwolę sobie nie komentować, szczególnie punktu 5, który jest niedorzeczny i dla wielu osób bardzo kłopotliwy i smutny.
Zresztą poddczas Festiwalu Muzyki Filmowej mieliście okazje wyrazić swoje niezadowolenie z tego kompozytora na wiele sposobów:
- mogliście publicznie wyjść z sali
- mogliście wywiesić transparent
- wstać odwrócić się tyłem i ściągnąć spodnie i wypiąć się na niego, jego muzykę i jego PR
- mogliście wręczyć tę listę
- mogliście urządzić protest, demonstrację
- mogliście jak Rejtan zablokować wejście na koncert
- itd.
Była cała masa wyrażenia krytyki i to publicznie, a teraz to już musztarda po obiedzie.
Trochę to smutne, gdyż zbliżają się święta, a tu takie pojazdy i wyśmiewanie.
OK przynajmniej hp_gof broni, mimo że pochodzi z innego ludu, ale tu właśnie pokazuje swoją wielkość. I mam nadzieję, że na FMF ubierzesz kolorowe skarpetki, ja też takie zakupię i je ubiorę.
Je suis Zimmer.
Widzę, że od "afery skarpetkowej" kolejne pojazdy po Zimmerze. Przede wszystkim jak Mefisto słusznie zauważył, Zimmer ma taką pozycję, że może chodzić w czym mu się podoba. Plus nie jest to pierwszy przypadek, kiedy jakiś artysta za pomocą ubioru chce się wyróżnić. Tak było zawsze przez setki lat.
Plus nie ma też żadnej definicji skarpetkowej, poza tą, że skarpetki powinny być czyste, nie śmierdzieć i nie mieć dziur.
Listy Wojtka, pozwolę sobie nie komentować, szczególnie punktu 5, który jest niedorzeczny i dla wielu osób bardzo kłopotliwy i smutny.
Zresztą poddczas Festiwalu Muzyki Filmowej mieliście okazje wyrazić swoje niezadowolenie z tego kompozytora na wiele sposobów:
- mogliście publicznie wyjść z sali
- mogliście wywiesić transparent
- wstać odwrócić się tyłem i ściągnąć spodnie i wypiąć się na niego, jego muzykę i jego PR
- mogliście wręczyć tę listę
- mogliście urządzić protest, demonstrację
- mogliście jak Rejtan zablokować wejście na koncert
- itd.
Była cała masa wyrażenia krytyki i to publicznie, a teraz to już musztarda po obiedzie.
Trochę to smutne, gdyż zbliżają się święta, a tu takie pojazdy i wyśmiewanie.
OK przynajmniej hp_gof broni, mimo że pochodzi z innego ludu, ale tu właśnie pokazuje swoją wielkość. I mam nadzieję, że na FMF ubierzesz kolorowe skarpetki, ja też takie zakupię i je ubiorę.
Je suis Zimmer.
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2015 16:45 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Jeśli już coś założę na FMF z dodatków, to fular
#TeamAlexandreDesplat (bo jestem przecież z innego ludu) 
PS. Wawrzek, doszło do Ciebie już super duper? Wysłali już chociaż?
PS. Wawrzek, doszło do Ciebie już super duper? Wysłali już chociaż?
- Wojteł
- John Williams
Wawrzek, ranisz mnie. Jak zwykle nie docenił szlachetnych intencji, jakie stały za tworzeniem tej listy i przeoczyłeś to, co w dwóch postach zdążyłem napisać wielokrotnie - że kompletnie nie mają znaczenia skarpetki Hansa, zwłaszcza, że założył je dla żartu. Ale Wawrzek jak zawsze wszędzie widzi hejterstwo i niecne czyny
Misunderstood Wojtek 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Wojtek Mam Ci odpowiedzieć na każdy z tych punktów? Ogólnie tylko zwracam uwagę, że zbliżają się takie, a nie inne święta, a tutaj zbiera się grupa uczonych w muzyce filmowej i osądzają i wyśmiewają kompozytora. I tylko jeden hp_gof z innego ludu, nie żyjącego wszak w zgodzie (szczególnie po Oscarach), postanawia stanąć w obronie, pokazując swa klasę.

-
hp_gof
Ja nie żyję w zgodzie? Ja żyję jak najbardziej w zgodzie, zwłaszcza po oscarowym werdykcie
To Ty masz z nim problem
Ja Cię nawet wsparłem logistycznie przy super duper wydaniu! Taki jestem miłosierny 
- Wojteł
- John Williams
No i ponownie, pomijasz mój wkład w obronę Hansa i nieco cięty komentarz na temat tego co wypada a co powstrzymuje Cię od docenienia wspaniałego i chrześcijańskiego na swój sposób przesłania, że wszystkie skarpetki Hansa są piękne 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
Templar
No zbliżają się, zbliżają, ale nie zapominaj, że zanim będziemy mieć zmartwychwstanie to jeszcze mamy ukrzyżowanieWawrzyniec pisze:Trochę to smutne, gdyż zbliżają się święta, a tu takie pojazdy i wyśmiewanie.![]()
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja nie mogłem, bo mnie nie było, to teraz czuję się uprawniony do jechania po Hansie jak po łysej kobyleWawrzyniec pisze:Zresztą poddczas Festiwalu Muzyki Filmowej mieliście okazje wyrazić swoje niezadowolenie z tego kompozytora na wiele sposobów
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Taaa, gdyż do tej pory to byłeś bardzo wstrzemięźliwy z jakąkolwiek krytyką. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przyznaję, z uzasadnioną nigdy nie byłem wstrzemięźliwy. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński