Całą noc nie spałem (to najszczersza prawda) i liczyłem, że się wreszcie ten trailer pojawi, a go dalej nie ma.
Hans Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer?
Całą noc nie spałem (to najszczersza prawda) i liczyłem, że się wreszcie ten trailer pojawi, a go dalej nie ma.
Myślałem, że w piątek, toż przecież jest już piątek, a trailera dalej nie ma. Chyba będę musiał na Godzillę pójść.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Tak se czytam Twoje pełne dziewczęcego napięcia posty i dochodzę do wniosku, że nie na Godzillę, ale do apteki po validol powinieneś się przejść. 

A to nie na facebookowym profilu filmu pisali, że zwiastun w sieci będzie w okolicach 10 rano ichniejszego czasu? W każdym razie już niedługo, nie musisz iść na GodzillęWawrzyniec pisze:Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer? Gdzie jest trailer?
Całą noc nie spałem (to najszczersza prawda) i liczyłem, że się wreszcie ten trailer pojawi, a go dalej nie ma.Myślałem, że w piątek, toż przecież jest już piątek, a trailera dalej nie ma. Chyba będę musiał na Godzillę pójść.
EDIT
Poszukałem. Jest inaczej niż mówiłem

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Zabrakłoby czasu na reklamyTemplar pisze:Coś ostatnio usuwają takie rzeczy z IMAKSów, przy TASM2 też wywalili z napisów zajawkę X-Menów
Nikt niczego nie wywalał, kopie Imaxowe są prawdopodobnie przygotowywane sporo wcześniej niż te do zwykłych kin, deal z Foxem w sprawie sceny z X-Menów wyniknął praktycznie "w ostatniej chwili", podobnie było przy Avengersach, w Imaxie nie było dodanej na chwilę przed premierą komediowej sceny w knajpie.qnebra pisze:Zabrakłoby czasu na reklamyTemplar pisze:Coś ostatnio usuwają takie rzeczy z IMAKSów, przy TASM2 też wywalili z napisów zajawkę X-Menów
A sprawa trailerów - dystrybutor ma prawo dokleić dwie zajawki bezpośrednio przed filmem, ale najwidoczniej w polskie Imaxy dostają gołe filmy, a trailery dokleja kino wg. własnego uznania (obecny przed Godzillą zestaw "Czarownica" + "Transformers" hula już od kilku tygodni i nie ma nic wspólnego z Warnerem).
Ktoś gdzieś napisał, że to "V for Vendetta" przygrywa w zapowiedzi. Ma rację?Paweł Stroiński pisze:Muzyka w trailerze NIE jest Zimmera, mają zamiar nic nie ujawniać do ukazania się fiilmu (we're trying), ale score jest już gotowy (a przynajmniej napisany).

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Raczej po kaftan bezpieczeństwa, ale tego chyba w aptekach nie sprzedają, przynajmniej bez recepty.Ghostek pisze:Tak se czytam Twoje pełne dziewczęcego napięcia posty i dochodzę do wniosku, że nie na Godzillę, ale do apteki po validol powinieneś się przejść.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zapraszam do działu Filmy, tam trailer do obejrzenia z comingsoon.net.
Jak mówiłem wcześniej, Hans NIE SKOMPONOWAŁ muzyki do trailera, stara się nic nie ujawniać do premiery filmu, czyli zapewne do PR-u albumu
.
Jak mówiłem wcześniej, Hans NIE SKOMPONOWAŁ muzyki do trailera, stara się nic nie ujawniać do premiery filmu, czyli zapewne do PR-u albumu
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nie ujawnia nic, czyli do teasera też nie napisał muzyki? I ten wyświęcony geniusz, który smęci się w tle w teaserze został przedwcześnie nazwany geniuszem, bo jednak nie jest Zimmera i teraz pies z kulawą nogą się nim nie zainteresuje? 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Muzyka do teasera została skomponowana specjalnie do teasera, zwłaszcza, że sam teaser miał chyba tylko McCounagheya jadącego samochodem, a reszta to były materiały archiwalne, nie?
Pewnie to ten kawałek, który Hans napisał do strony tekstu, która nie miała nic wspólnego ze scenariuszem?
Pewnie to ten kawałek, który Hans napisał do strony tekstu, która nie miała nic wspólnego ze scenariuszem?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Uff, to całe szczęście. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
marny ten zwiastun, a ten generic w tle to co to jest, bez Hansikowego geniuszu zero magii normalnie

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Sam jesteś generic. Marianelli at his best. Wątpię, by Hans to przeskoczył, ale pewnie nie oto chodzi. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.