A dla mnie kompletnie odwrotnie. Pierwsze trailery wiele nie pokazywały, więc były intrygujące. W tym ostatnim mamy jakieś monster wars, więc jak rzadko zgadzam się z opinią KMFu.hp_gof pisze:Czy ja wiem, czy rozsądna? Po pierwsze krótka i oprócz narzekania, że "za dużo potworów" to nic w niej nie ma. A mnie się podobał bardziej zwiastun azjatycki, te pierwsze mnie troszkę nie przekonywały, bo zbyt wiele nie pokazały. A GOD-zilla będzie pokazywana (-y)z różnych perspektyw, w końcu to wielki potwór, więc będą pewnie na początku widoki z perspektywy maluczkiego człowieczka, jak i w całej okazałości. Na razie to mamy takie wróżenie z fusów.
Niby nie, ale zaprzeczysz jak ci powiem, że nie lepiej samemu odkrywac inspiracje danego kompozytora a nie jakieś dziwne insynuacje?hp_gof pisze:Oliver - przecież ta playlista to tylko muzyka, którą reżyser się katował kręcąc film, wcale nie musiała mieć dużego wpływu na to co ostatecznie skomponował Desplat. A jak jest naprawdę, to się przekonamy już wkrótce