są gorące rytmy? są. jak najbardziej
mnie troszkę martwi że w 1 dzień będą 2 koncerty - mocne tempo.. zobaczymy we wtorek co zaproponują.

Np. Wojciechhp_gof pisze:Masz we wrześniu? Myślałem, że w kwietniu najpopularniejszeŚmiałbym się, gdyby tak się stało hahahaha
Na razie tylko niedziela obstawiona

Nie uwłaczając tym kompozytorom, ale nie uważacie, że podczas takiego festiwalu, to jednak dobrze by było, aby te koncerty jakoś poderwały publiczność. A Abel, to co? Będzie w kółko ten sam motyw przez godzinę grał. Nawet jak jest on bardzo piękny, ale ani "A Single Men" ani "A Singel Men 2 aka W.E." nie nadaje się na takie koncerty.
  Nie uwłaczając tym kompozytorom, ale nie uważacie, że podczas takiego festiwalu, to jednak dobrze by było, aby te koncerty jakoś poderwały publiczność. A Abel, to co? Będzie w kółko ten sam motyw przez godzinę grał. Nawet jak jest on bardzo piękny, ale ani "A Single Men" ani "A Singel Men 2 aka W.E." nie nadaje się na takie koncerty. Tak jak przed rokiem z "Alienami". To był świetny koncert i ten Goldenthala też. Nawet bardziej mi się to podobało, od koncertu Hisaishiego.
 Tak jak przed rokiem z "Alienami". To był świetny koncert i ten Goldenthala też. Nawet bardziej mi się to podobało, od koncertu Hisaishiego.

Chciałem właśnie napisać to samo co MefistoMefisto pisze:Ale festiwal trwa kilka dni i nie widzę przeszkód, by jednego dnia napierdalał po garach Tajler, a drugiego grało coś bardziej przemyślanego - zwłaszcza, że FMF ma już swoją renomę i ludzie pójdą na fali.

hp_gof pisze:Ja np. na koncert Matrixa się nie wybieram, bo mnie to kompletnie nie interesuje. Więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie