wielkanoc is comingAdam pisze:Nativity Story (Marek Łach, czekamy)
MYCHAEL DANNA - LIFE OF PI (2012)
Re: MYCHAEL DANNA - LIFE OF PI (2012)
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Wytrwały jesteś.
To na pewno nie Ty męczysz Tomka Rokitę o reckę Supermana? 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Daj spokój. "Avatar" nie dość, ze 10 razy wyraźniej oddziałuje w filmie, to jeszcze są tam tracki, do których zwyczajnie chce się wracać. A w "Life of Pi"? Można sobie tę kołysankę parę razy puścić na dobranoc i to tyle.Marek Łach pisze:A ja tam wolę to od Avatara.Horner miał możliwość wykreowania całego muzycznego świata od podstaw a poszedł najbardziej standardową drogą. Danna miał ograniczenia wynikające z kontekstu kulturowego, a jednak napisał barwniejszą, lepiej przemyślaną muzykę. Może faktycznie daleko temu do arcydzieła, ale gadanie o epic failach to epic fail.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co takiego jest barwniejszego w "Life of Pi"?Marek Łach pisze:A ja tam wolę to od Avatara.Horner miał możliwość wykreowania całego muzycznego świata od podstaw a poszedł najbardziej standardową drogą. Danna miał ograniczenia wynikające z kontekstu kulturowego, a jednak napisał barwniejszą, lepiej przemyślaną muzykę. Może faktycznie daleko temu do arcydzieła, ale gadanie o epic failach to epic fail.
Koper ma rację i zresztą ja pisałem wcześniej, mamy "PiS Lullaby" i tyle pozostaje w pamięci. Jak chcę coś hinduskiego od Danny to zdecydowanie lepiej sięgnąć po "Kama Sutrę". O uprawianiu nie wspominając, ale nie z Danną.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Mefisto
AMEN.Koper pisze:Daj spokój. "Avatar" nie dość, ze 10 razy wyraźniej oddziałuje w filmie, to jeszcze są tam tracki, do których zwyczajnie chce się wracać. A w "Life of Pi"? Można sobie tę kołysankę parę razy puścić na dobranoc i to tyle.
no prosze Cie.. szanujmy sieMarek Łach pisze:Wytrwały jesteś.To na pewno nie Ty męczysz Tomka Rokitę o reckę Supermana?
NO CD = NO SALE
-
Templar
W gwiazdkach to nawet widzę 4,5/5, Adam epic fail 
-
Templar
No póki co to trollujesz tylko Ty, tylko nie wiemy jeszcze gdzie, tutaj, pisząc, że to kupa, czy tam dając 4,5/5? 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Przecież to dżołk był.Adam pisze:no prosze Cie.. szanujmy siesprawdzcie ip, a po drugie przeciez supermen returns to kupa
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiedziałem, że aż tyle kontrowersji z tym CGI tygrysem i CGI filmem jest
http://www.indiewire.com/article/the-fu ... ts-problem
Jakby co nie opowiadam się po żadnej stronie. Ale przynajmniej coraz bardziej jestem pewny, że brak Oscara dla "Skyfall" za zdjęcia to skandal.
http://www.indiewire.com/article/the-fu ... ts-problem
Jakby co nie opowiadam się po żadnej stronie. Ale przynajmniej coraz bardziej jestem pewny, że brak Oscara dla "Skyfall" za zdjęcia to skandal.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
W ten soundtrack wkrada się taki spokój, harmoniaaa. Mnie się podoba ale nie zaliczę jej do najlepszych