super nie twierdze ze nie, tylko taki ktoś nie ma szans w blockbusterowym kinie i mogę się już dziś założyc że finalnie score zrobi ktoś inny. zresztą masz dobitny przykład Desplata który jest teraz nr 1, a poza Potterem nie robił do żadnego blockbusterowego kina. a rozumowanie że jeden czy 2 scory są warte więcej niż Brajan, nie ma sensu, bo takim rozumowaniem to napiszmy może od razu że nasz bezrobotny Abel się nadaje bo ma przecież też jeden czy dwa scory na koncie coś warte. bo więcej nie ma tak jak i Navar.DanielosVK pisze:Labirynt Fauna to balsam dla uszu.
Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No, ale dlaczego gość miałby sobie nie poradzić?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Powiedzmy sobie szczerze, że Twój mr T. żadnego PORZĄDNEGO blockbustera też nie zilustrował.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
to nie kwestia poradzenia tylko kwestia rynku - tam są spółdzielnie i okreslone działki że tak to nazwę - i pewne nazwiska nie dostaną nigdy określonych filmów.
#FUCKVINYL
Tym bardziej, że już sobie raz poradził. Inkheart. Duży film i epic score.No, ale dlaczego gość miałby sobie nie poradzić?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czytałem książkę. Nawet sympatyczna. Ale film jakoś bez echa przeszedł, podobnie score.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chyba ani film taki duży, ani score taki epic, jak go Myster maluje.Mystery Man pisze:Tym bardziej, że już sobie raz poradził. Inkheart. Duży film i epic score.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No trochę Film duży, ale jak na europejską produkcję. A score to symfoniczne brzmienie, chóry, trochę etniki, coś w stylu muzyki z Narnii, na pewno żaden plumpscore.Chyba ani film taki duży, ani score taki epic, jak go Myster maluje.
Jednak JNH, a nie Elfman skomponuje do "The Hunger Games"
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=84868
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=84868
Pewnie, bo kupowato ten film się prezentuje Niech się lepiej koncentruje na własnych projektach.Adam pisze:i dobrze.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naturalnie pewnie coś Elfman ciekawszego dla Burtona stworzy, ale mimo trochę żałuję, że nie będzie go w tym projekcie. Chociaż JNH, pomijając ten rok, też złym wyborem nie jest. I może powtórzy nam się sytuacja z "Airbenderem".
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Taka mała różnica - "Airbender" był dla Shyamalana.
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chodziło mi o sytuację, kiedy do niezbyt super zapowiadającego się filmu młodzieżowego (który też się takim okazał), otrzymaliśmy super muzykę.
Właśnie, a jak zobaczyłem to, to aż szkoda mi się Elfmana zrobiło, że musi pisać dla tak bezpłciowych mordDanielosVK pisze:Taka mała różnica - "Airbender" był dla Shyamalana.