Musiałem ściągnąćWawrzyniec pisze:Dlatego też mama Ci kupiła, gdyż sam nie mogłeś.

Musiałem ściągnąćWawrzyniec pisze:Dlatego też mama Ci kupiła, gdyż sam nie mogłeś.
Adam pisze:a co Ty taki świętojebliwy że się tak obruszasz?Wojtek pisze:A czwórka była zwyczajnie obrzydliwa - tak kruchy i delikatny temat jak aborcja, w takim popcornowym gniocie dla dojrzewających dziewczynek jak Zmierzch? Kim oni są, żeby mówić o tak poważnym temacie? I do tego kto jest ich targetem? Nastoletnie dziewczynki, jaki to będzie miało wpływ na ich psychikę?łatwiej będzie Ci dziewicę znaleźć na oddziale położniczym niż wśród tych dojrzewających dziewczynek które chodzą na Zmierzch
Niektórzy twierdzą, że Jar-Jar Binks to parodia murzynów, a Watto Żydów.Koper pisze:Swoją drogą czy postać Jar-Jar'a sama w sobie nie była jakąś nieudolną próbą zachęty widzów do akceptacji upośledzonych umysłowo?
No biorąc pod uwagę, że w kostiumie Jar-Jara (na planie, potem go bodajże CGI zastąpili) występował Murzyn, to całkiem możliwe.Wawrzyniec pisze:Niektórzy twierdzą, że Jar-Jar Binks to parodia murzynów, a Watto Żydów.
Pełne poparcie dla Wojtka.Wojtek pisze:No taki jestem świętojebliwy, bo uważam, że debilny, popcornowy film dla nastolatek nie powinien im mówić czy powinny sobie zrobić skrobankę, czy nie. To trochę tak, jakby Jar Jar Binks w całej nowej trylogii gwiezdnych wojen głęboko przedstawiał problemy gejów, którzy boją się ujawnić w społeczeństwie. Takich poważnych tematów ten syf się tykać nie powinien i tyle, bo to jest głupota i bezczelność.
Ale to songtrack, score już taki popularny nie jestAdam pisze:no w empiku już jest top30 przedpremier.