Byłbyś biedny i teraz żebrałbyś na rynku, bo za taką grafę nikt więcej by cie nie zatrudnił.Adam pisze:mhmjakbym ja umiał takie okładki robić to bym se życie inaczej ułożył

Byłbyś biedny i teraz żebrałbyś na rynku, bo za taką grafę nikt więcej by cie nie zatrudnił.Adam pisze:mhmjakbym ja umiał takie okładki robić to bym se życie inaczej ułożył
Adam pisze:nie da się tego słuchać. przeciwnicy Dredda będą zachwyceniw pracy próbowałem i skończyłem po 2/3 bo już nie mogłem wytrzymać. na szczęscie Olo ma lepsze prace w tym roku które trafiły do mego topa
Adam pisze:obejrzałem film. mało nie usnąłem taka nuda.. pytanie podstawowe - gdzie tam do cholery jest muzyka bo może było jej z 10 minut a film trwa 2,5 h?czy mi się wydaje czy 90% płyty nie ma w filmie?
Adam pisze:mieszaszzadaję pytanie gdzie w 2,5 h filmie jest te aż 53 minuty scoru z płyty, skoro muzy w filmie słychać może w sumie z 10 minnut?
Adam pisze:inną sprawą jest że uważam iż bezzasadnie wywalili tyle scoru z filmu, bo płyta mogła by normalnie się ślimaczyć w całości w tle przez te katorżnicze 2,5 godz filmowej nudy..
SEALs Take Off megakult
No i jakie na Tobie wrażenie zrobił ten film w ciemnej sali kinowej, że teraz jest jeszcze gorzej? Muzą też się nie zachwycałeś. Teraz tylko pod publiczkę w każdym wątku próbujesz wbić szpileczkę za tę nieszczęsną GodzillęAdam pisze:otóż to. czyli znów Desplat został zrejectowany prawie w całości, ale po takim scorze to się nie dziwie
Że co? Przecież poza pierwszym cytatem to pozostałe są o filmie, także co Ty pitolisz synek.Adam pisze:że to co ja pisałem wtedy było o samej tylko płycie
czyli jakie, takich których nie da się słuchać na płycie i w filmie nie istnieją poza jednym świetnym kawałkiem? Ale zaraz, zaraz, przecież Godzilla jak najbardziej spełnia te standardy, każdy przyzna, nawet hejterzy tej pracy, że tytułowy utwór miażdży.Adam pisze:takie scory Olo musi pisać.