Hm, czyli miałbym pełną władzę na forum?Bucholc Krok pisze:Ale pomyśl.. Adam z dziekanem pieprzą te swoje androny, a Ty jednym kliknięciem myk i poooszłoooo.. w niebyt.A jakby koledzy dalej fikali to byś ich zawiesił...
Szybko by się bajzel skończył.
Zmienić moderatora?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja bym w to nie uwierzył.Adam Krysiński pisze:popłakałbym się wówczas i napisał sto razy jak Palikot wawrzyńcowe "najmocniej przepraszam"

Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 20:51 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Oczywiście.. usuwasz tematy albo ich części (te offtopowe), dopisujesz do nich swoje komentarze, zawieszasz lub usuwasz natrętnych offtopiarzy itd..Wawrzyniec pisze:Hm, czyli miałbym pełną władzę na forum?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, zaraz, gdyż widzę, że tu mi się powoli kółko wyborcze szykuje, a ja sam nie wiem czy chcę kandydować. Według mnie Marek jest na pewno kandydatem, którego warto rozważyć. Mystery może się poszczycić wspaniałym życiorysem. Trofea zdobyte podczas tylu zagadek. I do tego ta wiedza. No i Koper, który od razu walnął dość poważną obietnicę wyborczą.
Ale w sumie to ja nie mam nic do Babucha i bardzo go szanuję i lubię, więc też niezręcznie mi jest teraz stawać przeciwko niemu.
Ale w sumie to ja nie mam nic do Babucha i bardzo go szanuję i lubię, więc też niezręcznie mi jest teraz stawać przeciwko niemu.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tu jest potrzebna osoba, którz będzie usuwała offtopy, a nie która wygrała kilka konkursów i ładnie śpiewa.. i tyle.Wawrzyniec pisze:Według mnie Marek jest na pewno kandydatem, którego warto rozważyć. Mystery może się poszczycić wspaniałym życiorysem. Trofea zdobyte podczas tylu zagadek. I do tego ta wiedza. No i Koper, który od razu walnął dość poważną obietnicę wyborczą.

Dlatego jak pisałem, ja się do tego przewrotu marcowego nie piszę. Koper mnie na chamca dopisał do Adama, bo wydało mu się, że to zabawne.. ja tam nic zabawnego w tym nie widzę. I żądam usunięcia mnie z ankiety!Ale w sumie to ja nie mam nic do Babucha i bardzo go szanuję i lubię, więc też niezręcznie mi jest teraz stawać przeciwko niemu.
Zresztą, teraz jest chyba 3 moderatorów to może być i 4-ty od roboty. Tzn. od offtopów.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chwilę mnie nie ma i co ja widzę

U nas mały zamach na moderatora, ale na muzykafilmowa.pl to niedługo naczelnego obalą. Wawrzyniec wystarczy, że przeciągnie na swoją stronę Mefisto i już zaraz kolega Waligórski będzie musiał prosić o azyl na s.pl...Wawrzyniec pisze:Redaktorem naczelnym to może i mógłbym być

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully