Zmienić moderatora?

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.

Kto powinien być moderatorem forum filmmusic.pl?

Babuch, bez zmian. Bo o to chodzi by moderator nie przeszkadzał forumowiczom.
2
13%
Każdy, byle nie Babuch, bo on nic nie robi.
1
7%
Wawrzyniec, bo, za przeproszeniem, czas skończyć z tą nagonką na Zimmera
1
7%
Bucholc Krok z Adamem - będzie śmiesznie!
4
27%
Dziekan - na pewno zawsze o tym marzył
1
7%
Koper, może przynajmniej zmieni kompozytorów pod loginami
2
13%
Marek Łach - wydaje się najrozsądniejszy z tej bandy
3
20%
Mystery Man - i wszyscy pokochamy Giacchino
1
7%

Liczba głosów: 15

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#61 Post autor: Wawrzyniec » sob mar 06, 2010 20:35 pm

Bucholc Krok pisze:Ale pomyśl.. Adam z dziekanem pieprzą te swoje androny, a Ty jednym kliknięciem myk i poooszłoooo.. w niebyt. :D A jakby koledzy dalej fikali to byś ich zawiesił... ;) Szybko by się bajzel skończył.
Hm, czyli miałbym pełną władzę na forum?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#62 Post autor: Adam » sob mar 06, 2010 20:37 pm

cicho.. Wawrzyniec się nakręca :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#63 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 20:38 pm

Adam Krysiński pisze:popłakałbym się wówczas i napisał sto razy jak Palikot wawrzyńcowe "najmocniej przepraszam" :D
Ja bym w to nie uwierzył. :)
Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 20:51 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#64 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 20:50 pm

Wawrzyniec pisze:Hm, czyli miałbym pełną władzę na forum?
Oczywiście.. usuwasz tematy albo ich części (te offtopowe), dopisujesz do nich swoje komentarze, zawieszasz lub usuwasz natrętnych offtopiarzy itd.. :)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#65 Post autor: Wawrzyniec » sob mar 06, 2010 20:56 pm

Zaraz, zaraz, gdyż widzę, że tu mi się powoli kółko wyborcze szykuje, a ja sam nie wiem czy chcę kandydować. Według mnie Marek jest na pewno kandydatem, którego warto rozważyć. Mystery może się poszczycić wspaniałym życiorysem. Trofea zdobyte podczas tylu zagadek. I do tego ta wiedza. No i Koper, który od razu walnął dość poważną obietnicę wyborczą.
Ale w sumie to ja nie mam nic do Babucha i bardzo go szanuję i lubię, więc też niezręcznie mi jest teraz stawać przeciwko niemu. :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#66 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 21:02 pm

Wawrzyniec pisze:Według mnie Marek jest na pewno kandydatem, którego warto rozważyć. Mystery może się poszczycić wspaniałym życiorysem. Trofea zdobyte podczas tylu zagadek. I do tego ta wiedza. No i Koper, który od razu walnął dość poważną obietnicę wyborczą.
Tu jest potrzebna osoba, którz będzie usuwała offtopy, a nie która wygrała kilka konkursów i ładnie śpiewa.. i tyle. :P
Ale w sumie to ja nie mam nic do Babucha i bardzo go szanuję i lubię, więc też niezręcznie mi jest teraz stawać przeciwko niemu. :?
Dlatego jak pisałem, ja się do tego przewrotu marcowego nie piszę. Koper mnie na chamca dopisał do Adama, bo wydało mu się, że to zabawne.. ja tam nic zabawnego w tym nie widzę. I żądam usunięcia mnie z ankiety!
Zresztą, teraz jest chyba 3 moderatorów to może być i 4-ty od roboty. Tzn. od offtopów. ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#67 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 22:21 pm

Chwilę mnie nie ma i co ja widzę
Wawrzyniec pisze:Redaktorem naczelnym to może i mógłbym być
U nas mały zamach na moderatora, ale na muzykafilmowa.pl to niedługo naczelnego obalą. Wawrzyniec wystarczy, że przeciągnie na swoją stronę Mefisto i już zaraz kolega Waligórski będzie musiał prosić o azyl na s.pl... :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#68 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:36 pm

A dlaczego na s.pl, a nie na fm.pl? :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#69 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 22:40 pm

Bo u nas kiedyś tam komuś podpadł zdaje się i nie byłby pewien czy azyl dostanie. ;):D Poza tym u nas Wawrzyniec może zostać moderatorem forum, więc tu też Łukasz miałby przechlapane. ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#70 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:48 pm

E, Wawrzyniec chyba nie jest taki mściwy.. :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#71 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 22:54 pm

Bucholc Krok pisze:E, Wawrzyniec chyba nie jest taki mściwy.. :)
Widzę, że dałeś się zwieść tym jego "przepraszam"...

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#72 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 23:05 pm

No ale chyba do żadnych pobić jeszcze nie doszło? :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#73 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 23:09 pm

A Babuch to myślisz że dlaczego się ostatnio nie pojawia. Spotkał Wawrzyńca na mieście. :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#74 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 23:10 pm

Ale przecież ktoś dodaje nowych forumowiczów.. :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#75 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 23:11 pm

Babuch ustawił sterowanie automatyczne. :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

ODPOWIEDZ