Bo chyba, nie powiecie, że Was śmieszy tracklista?

Zobaczymy w takim razie co jest w niej takiego śmiesznego:
Mamy utwór Ennio Morrcone. Zabieg dość dziwny, ale znając uwielbienie Zimmera do włoskiego kompozytora wcale nie taki nie zrozumiały. Szczerze nie znam tego utworu, więc nie wiem czy jest zabawny.hp_gof pisze:11. Two Mules For Sister Sara (Ennio Morricone) – Movie Screen Orchestra

Co my tu mamy dalej:
Mamy dwa utwory klasyczne. Trochę rozumiem, że to może niektórych bawić, ale w sumie w historii muzyki filmowej nie raz można spotkać się z wykorzystaniem utworów klasycznych. Trzeba tylko trochę posłuchać soundtracków. Zresztą nie trzeba daleko patrzeć w zeszłorocznym nominowanym do Oscara "The King's Speech" francuski kompozytor wykorzystał dwa utwory Ludwiga van Beethovena. I w sumie jak ktoś słyszał tę ścieżkę i widział ten film, to był to efekt dość udany. Więc kto wie, może umieszczenie tej klasyki ma jakiś sens. Tym bardziej, że chyba w zwiastunie jest scena w operze, teatrze, czy czymś podobnym. Ja bym się tak jeszcze nie śmiał, gdyż np. sam też lubię sobie czasami klasyki posłuchać. Więc kto wie co z tego wyjdzie.hp_gof pisze:10. Don Giovanni A Cenar Teco (Wolfgang Amadeus Mozart) – Nicolaus Esterhazy Sinfonia & Hungarian Radio Chorus
12. Die Forelle (Franz Schubert) – Ian Bostridge & Julius Drake
Dobra idziemy dalej:
Mamy utwór w języku niemieckim. Hm, Hans Zimmer, a więc kompozytor niemieckiego pochodzenia, urodzony pod Frankfurtem nad Menem, w Hesji, dał utwór po niemiecku.hp_gof pisze:13. Zu Viele Füchse Für Euch Hänsel

Trudno, raczej się nie domyślę co Was tak śmieszy. Ale w sumie cieszę się z Waszego szczęścia, gdyż ja też jestem zadowolony, że ten score powoli się zbliża i z chęcią go przesłucha i dodam do swej skromnej kolekcji. Naturalnie wypad do kina obowiązkowy.

Dziękuję za uwagę.