Jeremy Soule - The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: Jeremy Soule - The Elder Scrolls V: Skyrim
Dlatego ja na przykład zawsze daję wszelkie dane bez polskich znaków 

Na koncie miałem podane bez polskich znaków, ale jak widać wzięli dane z PayPala. Po drugie po to w przeglądarkach jest opcja automatycznego wyboru kodowania, aby z niej korzystać. Po trzecie mogli się domyślić, że nikt np. nie ma w imieniu małpy, slasha i hasha 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale tu nie powinno być większego problemu nawet z krzakami (oczywiście w pewnych granicach), choć zdarzyło mi się z 10 lat temu, że paczka wysłana z Warszawy nie doszła, bo gość w ulicy pominął 2, akurat mało znaczące, litery. Do dzisiaj nie wiem, jak to było możliwe, że ćwoki ją odesłały.Templar pisze:Dzisiaj doszłoTak patrzę, to coś im się polskie znaki nie wyświetliły i z krzaczkami dali mój adres, dobrze, że w ogóle doszło

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Niby tak, ale to automat sortuje paczki, jak widzi krzaczki, albo zły kod pocztowy, czy inny błąd to odrzuca taką paczkę, tam jest kilka etapów sortowania i ta moja to pewnie już na pierwszym wyleciała. No i te odrzucone trzeba sortować ręcznie, a że mało ludzi i przed świętami dużo przesyłek to czekałem 3 tygodnie zamiast jednego na paczkę. To samo z Conanem, zamówiłem Destroyera i 2 dni później Barbariana, ten drugi doszedł równo 6 dni później, a ten pierwszy miał zły kod pocztowy i przyszedł dopiero wczoraj, 2 tygodnie po BarbarianieBucholc Krok pisze:Ale tu nie powinno być większego problemu nawet z krzakami (oczywiście w pewnych granicach), choć zdarzyło mi się z 10 lat temu, że paczka wysłana z Warszawy nie doszła, bo gość w ulicy pominął 2, akurat mało znaczące, litery. Do dzisiaj nie wiem, jak to było możliwe, że ćwoki ją odesłały.

Tak, już od jakiegoś czasu planowałem zakup pierwszego, no i akurat jak Destroyer się pojawił to zamówiłem oba, takie płyty trzeba mieć w kolekcjiTurek pisze:Kupiłeś oba re-reci ?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Autografy jeszcze dają? Bo chyba było jakieś info, że tylko do któregoś grudnia.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Miały być do 23.12, ale widzę, że zmienili:Bucholc Krok pisze:Autografy jeszcze dają? Bo chyba było jakieś info, że tylko do któregoś grudnia.
http://www.directsong.com/mobile/produc ... uctid=2240
"PLEASE NOTE, all orders placed will be personally autographed by composer Jeremy Soule while supplies last."
czyli jeszcze można dostać

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To chyba się szarpnę. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow, skoro teraz Templar dostał swoją przesyłkę to pewnie moja przyjdzie na Wielkanoc.
Ale gratuluję koledze zakupu.
Powiedz coś więcej o tym wydaniu? Najlepiej strzel jakąś fotkę, pochwal się.
I opowiedz coś o samej muzyce.
@Bucholc jesteś pewny tego zakupu? Słyszałeś jakieś próbki? Mnie się ta muzyka podoba. Ale jest jej naprawdę dużo i aby potem nie było na mnie, że tak tę muzykę zachwalałem, a Tobie się nie spodobała

Ale gratuluję koledze zakupu.

@Bucholc jesteś pewny tego zakupu? Słyszałeś jakieś próbki? Mnie się ta muzyka podoba. Ale jest jej naprawdę dużo i aby potem nie było na mnie, że tak tę muzykę zachwalałem, a Tobie się nie spodobała

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pewny będę po przesłuchaniu całości.Wawrzyniec pisze:@Bucholc jesteś pewny tego zakupu?

Na YT trochę zalega.Słyszałeś jakieś próbki?
No to będzie zwrot kosztów, co nie?Mnie się ta muzyka podoba. Ale jest jej naprawdę dużo i aby potem nie było na mnie, że tak tę muzykę zachwalałem, a Tobie się nie spodobała

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I co o nich powiesz? Gdyż soundtrack jest naprawdę długi, ale według mnie to muzyka wysokiej klasy.Bucholc Krok pisze:Na YT trochę zalega.Słyszałeś jakieś próbki?
Mnie się ta muzyka podoba. Ale jest jej naprawdę dużo i aby potem nie było na mnie, że tak tę muzykę zachwalałem, a Tobie się nie spodobała
Zapomnij.Bucholc Krok pisze:No to będzie zwrot kosztów, co nie?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Za wiele nie słyszałem, ale podobały mi się. Zresztą akurat w przypadku rpg-ów i muzyki z tego typu gier nie jestem zbyt obiektywny, bo ma ona u mnie pewien "handicap".Wawrzyniec pisze:I co o nich powiesz? Gdyż soundtrack jest naprawdę długi, ale według mnie to muzyka wysokiej klasy.

Coś tam się nie spieszą z realizacją zamówień?Zapomnij.I tak już ten zakup uszczuplił mój budżet. Tylko zważywszy, że zamówiłem gdzieś w połowie grudnia, to sobie jeszcze poczekam. Zazdroszczę Templarowi.
Masz tu jedną fotę i się ciesz:Wawrzyniec pisze:Ale gratuluję koledze zakupu.Powiedz coś więcej o tym wydaniu? Najlepiej strzel jakąś fotkę, pochwal się.
I opowiedz coś o samej muzyce.
http://i.imgur.com/HLi3w.jpg

A samo wydanie to zwykły digipak na 4 CD, żadnej książeczki nie ma, na tekturce lista utworów + autograf. A o muzyce, później coś powiem, bo muszę jeszcze trochę posłuchać, nie miałem jeszcze wystarczająco czasu, aby się z nią w pełni zapoznać

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To lipa!Templar pisze:A samo wydanie to zwykły digipak na 4 CD, żadnej książeczki nie ma,