Paweł alertKaonashi pisze:Nawet jak to danie jakiś szczur robi?
HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie to chyba bardziej aluzja do "Ratatuja", a więc taka słodka i miła:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To samo chciałem zasugerować 
O to mi chodziło.Wawrzyniec pisze:Nie to chyba bardziej aluzja do "Ratatuja", a więc taka słodka i miła:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
hp_gof
No dziwię się, że Wawrzek jeszcze tego do stopki nie wepchnął 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No co, pewnie walną z dwie suity i jego robota jest tu skończona, toteż bierzemy się za kolejny projekt 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Snyder i tak pewnie potrzebował tylko trochę additional music do uzupełnienia piosenek. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wy tu się śmiejecie, a ja się poważnie martwię.
Film ma premierę za jakieś pół-roku i niby już score ma być gotowy. Myślałbym, że Zimmer to będzie nad takim projektem z kilka miesięcy pracował. Oczywiście nie wiem kiedy rozpoczął? Ale i tak myślałem, że to dłużej potrwa.
Oczywiście nie wątpię w geniusz Zimmera i że jest zdolny stworzyć genialną muzykę w krótkim czasie, ale zawsze myślałem, że jestem raczej typem, który odkłada wiele rzeczy na później.
Może po TDKR jest na fali i udało mu się stworzyć kolejny genialny score, ale naprawdę ten czas mnie niepokoi
Tym bardziej, że mam spore oczekiwania wobec tego score'u, nie wspominając, że moja sytuacja społeczna na forum wiele od tego score'u zależy.
Dlatego też wstrzymuję się na razie z jakimikolwiek wkładkami.
Na razie boję się... Bardzo się boję...
Może po TDKR jest na fali i udało mu się stworzyć kolejny genialny score, ale naprawdę ten czas mnie niepokoi
Tym bardziej, że mam spore oczekiwania wobec tego score'u, nie wspominając, że moja sytuacja społeczna na forum wiele od tego score'u zależy.
Dlatego też wstrzymuję się na razie z jakimikolwiek wkładkami.
Na razie boję się... Bardzo się boję...
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Pewnie jest tak Mystery napisał
I wcale się nie zdziwię jeżeli to prawda.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tylko wiesz, że te dwie suity mogą być razem około godziny długości, itd.?
Poza tym zainspirowany Hans często pisze poszczególne sceny sam, więc to nie jest takie proste, jak ci się wydaje, ale oczywiście, jak się nie wie, jak to jest, to po co się zastanawiać... Wystarczy pojechać i jest fajnie.
Poza tym zainspirowany Hans często pisze poszczególne sceny sam, więc to nie jest takie proste, jak ci się wydaje, ale oczywiście, jak się nie wie, jak to jest, to po co się zastanawiać... Wystarczy pojechać i jest fajnie.
Oczywiście, że się śmiejemy i nie do końca bierzemy to na poważnie, więc trochę luzu by się przydało, poza tym jeżeli tylko Hans będzie pracował nad całym scorem sam to wiszę Ci flaszkę
A tak w ogóle ja sobie gdybię i Ty sobie gdybiesz, więc o takie gdybanie nie ma co się sprzeczać.
-
Mefisto
ŁOT DE FAQUE?!Wawrzyniec pisze:moja sytuacja społeczna na forum wiele od tego score'u zależy.