Zresztą skoro sam Zimmer też stosuje zasadę, że najpierw film, a potem ukazuje się soundtrack, to wiedz, że coś jest na rzeczy.

[emoji106][emoji106][emoji106]Wawrzyniec pisze:Już Ci odpowiadam, tylko najpierw wytrę sobie mordę. Po prostu nie chcę, aby mi muzyka zdradziła coś z filmu. I przede wszystkim uwielbiam to uczucie, kiedy właśnie oglądając film poznaję muzykę. Tak jak zacząłem i chyba każdy z nas zobaczył przygodę z filmówką. Oglądnął film i pomyślał: "Hej, fajna muzyka leci w tle". I tak się to dalej zaczęło.
Zresztą skoro sam Zimmer też stosuje zasadę, że najpierw film, a potem ukazuje się soundtrack, to wiedz, że coś jest na rzeczy.
aż ten Nolan nie dość, że zdolny to taki przystojny<3WhiteHussar pisze: ↑pt lip 21, 2017 13:29 pmWOW! Jak na świeżo po seansie nie wiem jak opisać ten film. Zdecydowanie najlepszy film Nolana jaki widzialem! Muzyka w filmie [emoji173]️
bladerunner22 pisze: ↑pt lip 21, 2017 13:41 pmaż ten Nolan nie dość, że zdolny to taki przystojny<3
Ja też tak nie twierdzę, ale też nie jestem małżonką tego pierwszego panaWawrzyniec pisze: ↑pt lip 21, 2017 14:29 pmNie chcę offtopic, ale sam nie twierdzę, że jest coś złego jak jeden pan pochwali drugiego.