Pewnie chodzi o tego SJW-Female-Droida?

Czyż nie we wspaniałych czasach przyszło nam życ, co film co soundtrack to geniusz

Pewnie chodzi o tego SJW-Female-Droida?
Czyż nie we wspaniałych czasach przyszło nam życ, co film co soundtrack to geniusz
czy doczytałeś mój spory post ?
Można się było też w ciemno spodziewać, że nie spodoba się też Tobie - naczelnej forumowej marudzie, obok Wawrzyńca i chyba niejakiego Mefisto ;0 Panowie są już chyba za starzy, żeby się po prostu dobrze bawić w kinie - ale, zaraz, zapomniałem, przecież to Polska, naród malkontentów i narzekaczy
Czyli mówisz, że Wawrzek zachowuje się jak typowy Polak? Ciekawe co on na to.lis23 pisze: Można się było też w ciemno spodziewać, że nie spodoba się też Tobie - naczelnej forumowej marudzie, obok Wawrzyńca i chyba niejakiego Mefisto ;0 Panowie są już chyba za starzy, żeby się po prostu dobrze bawić w kinie - ale, zaraz, zapomniałem, przecież to Polska, naród malkontentów i narzekaczy
No akurat Mefisto był na pokazie w Cannes i napisał super optymistyczną recenzję, a teraz broni tego filmu jak Rejtan. Ale OK, zgadzam się, że ja i Koper w tej materii marudzimy. I nie twierdziłbym tutaj, że to akurat polska przypadłość, zważywszy na moje zgermanizowanie i Kopra poglądy na świat. Ale może rzeczywiście straciłem się mega dorosły, choć na Ready Player One niedawno bawiłem się dobrze.lis23 pisze: ↑czw maja 24, 2018 23:42 pmMożna się było też w ciemno spodziewać, że nie spodoba się też Tobie - naczelnej forumowej marudzie, obok Wawrzyńca i chyba niejakiego Mefisto ;0 Panowie są już chyba za starzy, żeby się po prostu dobrze bawić w kinie - ale, zaraz, zapomniałem, przecież to Polska, naród malkontentów i narzekaczy![]()
A Ty potrafisz się zachwycać filmem na długo przed premierą bez obejrzenia filmu
Chodziło mi o stronę wizualną, zdjęcia itd. Po prostu ciemne wszystko było w tonacjiKaonashi pisze: W ostatniej chwili zrobili z niego murzyna, czy co?![]()
![]()