STEVEN PRICE - GRAVITY (2013)
- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
Re: STEVEN PRICE - GRAVITY (2013)
Ale macie zapłon

"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
http://www.lastfm.pl/user/iTemplar
specjalnie z okazji oscarowej nocy, by niosła Stiva wysoko po sławę 

#FUCKVINYL
Czy ktoś kupił może Grawitację np. na Blu-rayu i może powiedzieć coś o 12-minutowym dodatku Complete Silence? Czy jest o muzyce czy o dźwięku lub w jakich proporcjach jedno i drugie? Już o podzieleniu się nie wspominam, gdyby to było możliwe 

Tylko zerknąłem, chcę całość łyknąć za jednym podejściem, a nie zaczynać od ostatniego segmentuhp_gof pisze:Czy ktoś kupił może Grawitację np. na Blu-rayu i może powiedzieć coś o 12-minutowym dodatku Complete Silence? Czy jest o muzyce czy o dźwięku lub w jakich proporcjach jedno i drugie? Już o podzieleniu się nie wspominam, gdyby to było możliwe

To jak obejrzysz, to daj znać czy coś ciekawego. Jakbym kiedyś w jakiś sposób miał dostęp do tego materiału
to z chęcią obejrzę i zobaczę, jak Price broni swojej pracy 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zdobywca Oscara Steven Price nie musi bronić swojej pracy. Złota statuetka czyni to już za niego. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja też i np. wczoraj sobie słuchałem. Bardzo często wracam do tej ścieżki dźwiękowej. I chyba nie muszę przypominać, że to najlepszy score 2013 roku. A końcowe anthemy cudowne. 

- Templar
- + W.A. Mozart +
- Kontakt:
Fora chyba pomyliłeś, u nas wygrało Star Trek Into DarknessWawrzyniec pisze:I chyba nie muszę przypominać, że to najlepszy score 2013 roku.

"Problem z cytatami w internecie jest taki, że ludzie natychmiast wierzą w ich prawdę" - Abraham Lincoln
http://www.lastfm.pl/user/iTemplar
aha, czyli to jest to samo forum gdzie jakaś Godzilla Desplata wygrała na najbardziej oczekiwany score sezonu? 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Masz na nim nabite 35 k postów i nie wiesz? 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wybrałem się na pokaz "Gravity" pod tzw. "gołym niebem". Nie wiem jak to się tłumaczy na polski. "Kino unter freiem Himmel".
Niesamowite przeżycie, szczególnie kiedy zrobiło się naprawdę ciemno, pojawi się gwiazdy na niebie i ten film z tą muzyką. I ta końcówka z tymi wspaniałymi anthemami - magia kina. Aż się lekko wzruszyłem. I moja opinia, że to najlepszy film i najlepszy score 2013 roku dalej pozostaje niezmieniona.
Niesamowite przeżycie, szczególnie kiedy zrobiło się naprawdę ciemno, pojawi się gwiazdy na niebie i ten film z tą muzyką. I ta końcówka z tymi wspaniałymi anthemami - magia kina. Aż się lekko wzruszyłem. I moja opinia, że to najlepszy film i najlepszy score 2013 roku dalej pozostaje niezmieniona.