Hans Zimmer - Inception (2010)
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wymyślili
Na oficjalnej stronie musi lecieć muzyka Zimmera. Wątpię i do tej pory nie spotkałem się, aby na oficjalnych stronach filmów puszczana była muzyka trailerowa, czy też taka, która nie pochodzi z oryginalnej ścieżki dźwiękowej. A premiera w sumie w lipcu, więc score pewnie już gotowy, albo przynajmniej częściowo.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
co Ty za bzdury gadaszWawrzyniec pisze:Wątpię i do tej pory nie spotkałem się, aby na oficjalnych stronach filmów puszczana była muzyka trailerowa, czy też taka, która nie pochodzi z oryginalnej ścieżki dźwiękowej.

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"Fail" to powiedział lekarz jak się urodziłeś.Adam Krysiński pisze:fail.. kompletnie nie trafione tytuły

Wow, masz składnię prawie jak mistrz Yoda.Adam Krysiński pisze:a Linię za nisko cenisz, ja cenię sobie wyżej ją!

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Spoko, wydadzą, to podyskutujemy. Nie będziemy się spuszczać nad muzyką z trailera, której nawet Hansu nie napisał.Wawrzyniec pisze:Właśnie dlatego, darujcie sobie te obietnice, że nie będzie tu offtopów strzelać, gdyż aż tak głupi to ja w końcu nie jestem. Szkoda, gdyż akurat zdawało mi się, że może się szykować interesująca ścieżka warta dyskusji. Ale aż tak inteligentny to ja też nie jestem i powinienem to był przewidzieć.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najmocniej przepraszam, ale już jestem takim pieprzniętym fanboyem, że akurat na ten głupi score najbardziej w tym roku czekam. Przykro mi. I, że akurat na oficjalnej stronie (nie chodzi mi o trailer!) leci dość specyficzna muzyka, którą miewam, że jest muzyką Zimmera to się oczywiście ucieszyłem, lub jak to Wy twierdzicie "podnieciłem" tym co usłyszałem. I doszedłem do wniosku, że można w sumio trochę podywagować. Ale dobra poczekajmy do premiery płyty i wtedy będziecie mieć radochę. A ja jako fanboy i fanatyk i tak tę płytę kupię, więc w sumie i tak może się dla mnie obyć bez dyskusji. Kropka.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdyż muzyka z trailera wygląda na to, że nie jest Zimmera. Ale ta która leci na oficjalnej stronie, na którą nie zaglądałeś, jak i też w tym drugim pliku, którego zapewne nie otwierałeś, moim zdaniem jest Hansa.Adam Krysiński pisze:rechotałem z tego że Wawrzyniec się odważył napisać że odkrył że to może nie być Hansu
Wychodzi ciekawie zapowiadający się film, do którego jeszcze muzykę komponuje lubiany przeze mnie kompozytor. Usłyszałem kawałek, który moim zdaniem jest tego kompozytora. Ucieszyłem się, gdyż kawałek mi się spodobał, postanowiłem się podzielić wrażeniami. Popełniłem błąd. Mea Culpa, już więcej nie będę i poprawę obiecuję, bla bla bla.
Dobra kończmy tę dyskusję, gdyż i tak do niczego nie prowadzi, a tylko czekać jak się zaczniemy inwektywami obrzucać i to z powodu muzyki, czyli niby sztuki

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Parę newsów odnośnie "Inception", które pewnie tylko mnie, no może kogoś tam jeszcze, zachęci jeszcze bardziej do tej ścieżki.
W skrócie zapowiada nam się score ze sporą dawką elektroniki (to się pewnie nie za wielu spodoba) i z wykorzystaniem gitary eletronicznej na której będzie grał Johnny Marr. Do poczytania dla zainteresowanych:
http://theplaylist.blogspot.com/2010/05 ... immer.html
A i wynika, że to co słyszymy na oficjalnej stronie to to to jednak jest muzyka Zimmera
W skrócie zapowiada nam się score ze sporą dawką elektroniki (to się pewnie nie za wielu spodoba) i z wykorzystaniem gitary eletronicznej na której będzie grał Johnny Marr. Do poczytania dla zainteresowanych:
http://theplaylist.blogspot.com/2010/05 ... immer.html
A i wynika, że to co słyszymy na oficjalnej stronie to to to jednak jest muzyka Zimmera

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: